Lapin Bebe: Το νέο concept store για τα… bebe που θα συζητηθεί

Η ανάγκη για να καλυφθεί ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην κυπριακή αγορά στον χώρο των βρεφικών και παιδικών προϊόντων τα οποία να είναι πρωτίστως ασφαλή και ποιοτικά για το παιδί, οδήγησε στην απόφαση να ανοίξει τις πύλες του στη Λευκωσία το πρώτο κατάστημα Lapin Bebe.
 
Η νέα άφιξη των παγκοσμίου φήμης καταστημάτων και στην Κύπρο, περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και συλλογών τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες από τα πρώτα στάδια της ζωής ενός παιδιού μέχρι και την εφηβεία.
 
Μεγαλύτερη έκπληξη πάντως αποτελεί η εισαγωγή και διανομή μέσω των καταστημάτων Labin Bebe, των προϊόντων του παγκοσμίου φήμης Brand Mamas and Papas, το οποίο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων κάθε γονιού σε όλο τον κόσμο. Πλέον τα Mamas and Papas έχουν το δικό τους σπίτι στην Κύπρο.
 
Τεράστια γκάμα προϊόντων
Τα καταστήματα Labin Bebe περιλαμβάνουν ειδικότερα είδη ένδυσης και υπόδησης, προϊόντα βρεφικής ανάπτυξης που αφορούν από την προίκα του μωρού, όπως καροτσάκια, παιδικά έπιπλα και αξεσουάρ μέχρι παιχνίδια τα οποία είναι αμιγώς εκπαιδευτικά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.
 
Τα εν λόγω προϊόντα, πέραν από το μεγάλο βρετανικό brand βρεφικών ειδών Mamaς and Papas, φέρουν την υπογραφή επίσης των πλέον εξειδικευμένων εταιρειών τη Μaxi Cosi, Done by Deer, Elodie Details και πολλές άλλες.
 

 
 
35 χρόνια αφοσίωσης στο παιδί
Για την ιστορία, τα καταστήματα Lapin Bebe που είναι μέλος των καταστημάτων Lapin House, μετρούν 35 χρόνια ζωής, πρωτοπορώντας στον χώρο της βρεφανάπτυξης και της παιδικής ένδυσης.
 
Και όπως ανέκαθεν τονίζουν, οδηγός τους είναι η ποιότητα, η υψηλή τεχνογνωσία και η ιδιαίτερη αισθητική της Lapin House, ώστε να ανταποκρίνονται με επάρκεια στις σύγχρονες ανάγκες και στις αυξημένες απαιτήσεις του κάθε γονιού ξεχωριστά που επιζητά το καλύτερο για το παιδί του.
 
«Στόχος μας ήταν και παραμένει να προσφέρουμε με υπευθυνότητα και αγάπη ότι καλύτερο στα παιδιά μας … στα ομορφότερα παιδιά του κόσμου», τονίζουν οι δημιουργοί των Lapin Bebe.
 
Εμπνευσμένα από την ίδια τη ζωή τα Mamas and Papas
Στα καταστήματα Lapin Bebe Cyprus οι πελάτες μπορούν να βρουν και μια τεράστια ποικιλία προϊόντων παιδικών και βρεφικών του πολύ γνωστού και αγαπημένου Brand Mamas and Papas που ιδρύθηκε το 1981 και γεννήθηκε από την επιθυμία να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των νέων γονέων.
 
Όπως όλοι οι γονείς έτσι και ο Ντέϊβιντ με την Λουίζα ήταν γεμάτοι από ενθουσιασμό όταν τους ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στο πρώτο τους παιδί.
 
Με ιταλικές ρίζες, στράφηκαν στην πατρίδα τους, που είναι γνωστό ότι διακατέχεται από το πάθος, το στιλ και την φινέτσα, για να βρουν τα καλύτερα βρεφικά προϊόντα για την κόρη τους.
 
Κατανοώντας ότι οι γονείς ήθελαν προϊόντα καλής ποιότητας με μοναδική αίσθηση ταυτότητας, «επιτύχαμε το στόχο μας να δημιουργήσουμε μία γκάμα προϊόντων» που έκαναν ακριβώς αυτό.
 
Η Mamas & Papas αναπτύχθηκε σιγά σιγά στις πιο αγαπημένες μάρκες στην Μεγάλη Βρετανία και σε ολόκληρο τον κόσμο.
 
Στην ερώτηση από τι εμπνέονται, σημειώνουν ότι πηγή αποτελεί η πραγματική ζωή. Χρησιμοποιούν, όπως επισημαίνουν, τις προσωπικές τους εμπειρίες από τα παιδιά, τις γνώμες των πελατών τους, ενώ πριν από την κυκλοφορία κάθε προϊόντος, προηγούνται αυστηρές δοκιμές στα ειδικά εργαστήρια της εταιρείας που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 

 

 

 
 
Η νέα στέγη στη Λευκωσία
Η Lapin Bebe Cyprus βρίσκεται στη Λεωφόρο Στροβόλου 117, στη Λευκωσία και οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με το κατάστημα στον αριθμό 22420025.
 
Διευκρινίζεται ακόμη ότι η εταιρεία προβαίνει σε παραδόσεις σε όλες τις πόλεις, αφού οι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται τις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς:
Facebook 
Instagram 
 
 
 

Δειτε Επισης

Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Νέος CEO του Ομίλου CTC o Βασίλης Ευγένιος-Εκτελεστικός σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Απαγορεύεται η μεταφορά της αργίας
Υπεραγορές Αλφαμέγα και Bean Bar: Νέες αυξήσεις μισθών και ωφελήματα €4,5 εκατ. στο προσωπικό
Κλειδωμένο το deal Σκλαβενίτη-Υπεραγορών Παπαντωνίου… Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις
Ξάνθος Σαρρής... Από το μεγάλο «Εὕρηκα» στα μεγάλα «Πιστεύω»