J. Smith: Άγνωστος ο αντίκτυπος

Το λιανικό εμπόριο είναι ένας τομέας συνεχών προκλήσεων και ευκαιριών, επομένως η πανδημία covid-19 μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την ευελιξία και την προσαρμοστικότητά μας στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες του τομέα μας, σημειώνει ο Julian Smith, General manager του Mall of Cyprus & The Mall of Engomi για να προσθέσει πως η κατάσταση θα βελτιωθεί μόνο όταν χαλαρώσουν οι περιορισμοί στα εισερχόμενα ταξίδια.

Άγνωστος ο αντίκτυπος
Δεν γνωρίζουμε ακόμη τον αντίκτυπο της αναστολής των εργασιών στην ανεργία, αλλά και στις συνθήκες της αγοράς γενικά και πως αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και την αγοραστική τους αξία, συνεπώς, είναι πιθανώς νωρίς για να τοποθετηθούμε.

Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια σαφέστερη εικόνα σχετικά με αυτό μετά την επαναλειτουργία μας. Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε για την απόδοση των καταστημάτων, που άνοιξαν στις 4 Μαΐου, τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά.

Με προσωπικό ασφαλείας
Τα εμπορικά κέντρα έκλεισαν ουσιαστικά από τις 16 Μαρτίου. Από τότε δουλεύουμε με προσωπικό ασφαλείας, κυρίως από το σπίτι, όπου είναι δυνατόν. Έχουμε, επίσης, θέσει σε εφαρμογή ένα προληπτικό πρόγραμμα μείωσης του κόστους λειτουργίας. Επίσης, χρησιμοποιήσαμε τη διαθέσιμη κυβερνητική στήριξη για να βεβαιωθούμε ότι όλο το προσωπικό μας παραμένει σε απασχόληση.

Σε τροχιά επιστροφής
Το λιανικό εμπόριο είναι ένας τομέας συνεχών προκλήσεων και ευκαιριών, επομένως η πανδημία covid-19 μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την ευελιξία και την προσαρμοστικότητά μας στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες του τομέα μας. Όσον αφορά τη στρατηγική για το μέλλον, οι προσπάθειες μας επικεντρώνονται επί του παρόντος στον σχεδιασμό και την εφαρμογή όλων των μέτρων για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους επισκέπτες μας, προκειμένου να τους ενθαρρύνουμε να επιστρέψουν στο Mall of Cyprus.

Μέτρο ο τουρισμός
Δεδομένου ότι η οικονομία της Κύπρου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό, η κατάσταση θα βελτιωθεί μόνο όταν χαλαρώσουν οι περιορισμοί στα εισερχόμενα ταξίδια και οι κανονισμοί σχετικά με τον τουρισμό.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!