Η LIDL γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο με πριμ ύψους €200.000 και ακαδημαϊκές υποτροφίες έως 75% προς τους εργαζόμενους της

Η Lidl Κύπρου διανύοντας 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο κυπριακό λιανεμπόριο, επιβραβεύει τους ανθρώπους της με έκτακτο χρηματικό πριμ ύψους €200.000 και ακαδημαϊκές υποτροφίες σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.   
 
Η χορήγηση της έκτακτης παροχής αφορά περισσότερους από 600 εργαζομένους, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το χρηματικό πριμ έρχεται σε συνέχεια της έκτακτης παροχής ύψους €200.000 που είχε δοθεί στους εργαζομένους της Lidl Κύπρου, ως επιβράβευση της αφοσίωσης τους εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
«Στη Lidl Κύπρου πιστεύουμε ότι η Ομάδα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχίας μας. Με αυτή την κίνηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε έμπρακτα τους ανθρώπους μας για την αφοσίωση και τη δέσμευσή τους», δήλωσε ο Σπύρος Κονδύλης, Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου.
 

Υποτροφίες έως και 75% σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο
 
Παράλληλα, η Lidl θέτοντας τους εργαζομένους στο επίκεντρο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικές δράσεις, με σκοπό να εξασφαλίσει ένα υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας. Σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η εταιρία εξασφάλισε για τους εργαζόμενους αλλά και τα παιδιά τους υποτροφίες έως 75% σε επιλεγμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους, φοιτώντας δια ζώσης ή εξ αποστάσεως. Με βασικές αρχές λειτουργίας τη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη η Lidl στοχεύει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στη χώρα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της ως Top Employer.

Δειτε Επισης

Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα