Portofolakis: H made in Cyprus πλατφόρμα (video)

Τι είναι ο Portofolakis;

Φαντάσου να έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τα προϊόντα που χρειάζεσαι από τους παραγωγούς, τα ανθοπωλεία, τα Β2Β καταστήματα, τα super market κ.α, να στείλεις τη λίστα των αγορών σου και αυτός ο καλός άνθρωπος αφού πάει στα καταστήματα να τα αγοράσει ένα ένα, να τα παραδώσει στην πόρτα σου, χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το σπίτι, να αγχωθείς για τις αποστάσεις ασφαλείας, ποιός θα προσέχει τα παιδιά και αν θα προλάβεις να τα κάνεις όλα πριν έρθει η ώρα να τα βάλεις για ύπνο.
 
Η κρίση της πανδημίας, δημιούργησε την ευκαιρία
Η ομάδα του portofolakis ήταν σίγουρη πως μια τέτοια υπηρεσία θα ήταν πολύ βοηθητική και χρήσιμη για αυτό και την υλοποίησε αμέσως μετά τα πρώτα κρούσματα Covid-19 και την υποχρεωτική καραντίνα, η οποία έκανε επιτακτική την ικανοποίηση των βασικών αναγκών ανθρώπων που δεν ήταν απαραίτητα ευπαθείς αλλά σίγουρα χρειάζονταν βοήθεια για να εξυπηρετηθούν σε συνθήκες lock down.
 
Δεν ήταν εύκολο για όλους να βγουν από το σπίτι και να αγοράσουν προϊόντα ανάγκης και σίγουρα σε συνθήκες εγκλεισμού δεν ήταν εύκολο για επιχειρήσεις  που δεν είχαν υπηρεσία delivery, να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους και επιπλέον να βοηθήσει ανέργους ή άτομα που απολύθηκαν να αποκτήσουν εισόδημα.
 
Η κατάσταση αυτή ενεργοποίησε την ομάδα της Melior, η οποία εξέλιξε την πλατφόρμα portofolakis, προκειμένου να καλύψει καταναλωτές και καταστηματάρχες.
 
Ο Portofolakis στηρίζει ανέργους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Η υπηρεσία portofolakis express, έδωσε την ευκαιρία σε super market, φαρμακεία, pet shops, ανθοπωλεία, περίπτερα και κάθε λογής επιχείρηση, να αποκτήσει delivery service άμεσα, στέλνοντας contactless στους πελάτες τους τα προϊόντα που εμπορεύεται, ενώ ταυτόχρονα έδωσε εισόδημα σε ανθρώπους που ήταν ή έμειναν άνεργοι ένεκα της πανδημίας.
 
Ο καταναλωτής επιλέγει τα προϊόντα που χρειάζεται από καταστήματα, οι shoppers του portofolakis πηγαίνουν στα καταστήματα, τα αγοράζουν και τα παραδίδουν σπίτι του αγοραστή, ο οποίος παραμένει ασφαλής στο σπίτι του.
 
Είτε επειδή κάποιος απολύθηκε, είτε επειδή χρειάζεται επιπλέον εισόδημα, έχει τη δυνατότητα μέσω του portofolakis, να εργαστεί τις ημέρες και ώρες που μπορεί, σε full ή part time βάση, με εισόδημα έως και €20/ώρα, το οποίο κατατίθεται αμέσως στον λογαριασμό τους.
 
Ο Portofolakis στηρίζει και τους γεωργούς
Εκτός όμως από τα καταστήματα, ο portofolakis συνεργάζεται με παραγωγούς, δίνοντας τη δυνατότητα για φρέσκα και βιολογικά προϊόντα κατευθείαν από το χωράφι του γεωργού, στην πόρτα του καταναλωτή. Με τη βοήθεια του portofolakis, γεωργικά προϊόντα, μεταφέρονται από την παραγωγή στην κατανάλωση, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Κατευθείαν από τους παραγωγούς και τους γεωργούς της κυπριακής γης, μέσω μιας τεχνολογικής πλατφόρμας, η παράδοση γίνεται με ένα κλικ.

Χρησιμοποιώντας κάθε τεχνολογία
Επιπλέον, επειδή οι άνθρωποι πίσω από το portofolakis είναι στην πραγματικότητα tech geeks χρησιμοποιούν κάθε τεχνολογικό μέσο για να βελτιώσουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, την ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής των πελατών για την παράδοση των αγορών τους και φυσικά την προστασία του περιβάλλοντος, βρίσκοντας και προτείνοντας στους shoppers τις βελτιστοποιημένες διαδρομές, γλιτώνοντας κόπο, χρόνο και ρύπους!
 
Ο portofolakis είναι μια πρωτοβουλία τεχνολογίας, που νοιάζεται για το περιβάλλον και στοχεύει να κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη, να βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αρωγής αλλά και ευέλικτης μορφής εργασίας.
 
Ο portofolakis δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων που αγαπούν την τεχνολογία και τις ψηφιακές καινοτομίες που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων πιο όμορφη, εύκολη και απλή.
 
Πως όμως ξεκίνησε ο portofolakis;
Τον Νοέμβριο του 2017 η Melior ltd, παρατηρώντας τα φυλλάδια να “ξεχειλίζουν” και να γεμίζουν τις εξώπορτες, τις αυλές αλλά και ταχυδρομικά κουτιά σπιτιών και επιχειρήσεων, “οραματίστηκε” μία διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία θα αντικαθιστούσε τα φυλλάδια προσφορών. 
 
Έχοντας αυτό το όραμα, δημιουργήθηκε ο portofolakis. Μια διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου οι προσφορές, τα flyers, τα promotions αλλά και κατάλογοι υπηρεσιών και προϊόντων δημοσιεύονται online, προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και να κάνουν την πιο συμφέρουσα επιλογή με βάση την ποιότητα αλλά και την τιμή.
 
Οι ψηφιακοί κατάλογοι που δημοσιεύονται στο portofolakis, δίνουν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις προσφορές -είτε αυτές είναι εποχιακές καμπάνιες, loyalty schemes ή  promotions-, στους καταναλωτές, δίνουν την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να παρουσιάσουν καλύτερα το προϊόν τους ενώ μειώνουν τα φυλλάδια που ρυπαίνουν το περιβάλλον με αχρείαστα σκουπίδια και κατανάλωση χαρτιού.
 
Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας;
 
Έχεις ελεύθερο χρόνο και ανάγκη για επιπλέον εισόδημα;  
Απολαμβάνεις να πηγαίνεις στα καταστήματα; Πλέον μπορείς να πληρώνεσαι, κάνοντας κάτι που σου αρέσει. Αγοράζεις τα προϊόντα που επέλεξε ο πελάτης, του τα παραδίδεις και πληρώνεσαι για όση ώρα έκανες τα ψώνια του.
 
Είσαι ιδιοκτήτης καταστήματος;
Θέλεις να προσφέρεις στους πελάτες σου την επιλογή για κατ´οίκον διανομή των προϊόντων σου, αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα; Μπορούμε να συνεργαστούμε. Μπαίνεις στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων, οι shoppers μας κάνουν τα ψώνια για τους πελάτες σου και να τους τα παραδίδουν στην πόρτα τους. 
 
https://www.portofolakis.com


 
 
 

Δειτε Επισης

Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου
Εξαγωγές ύψους €508,39 εκ. προς χώρες της Ε.Ε. και €1,84 δισ. προς τρίτες χώρες από Κύπρο το 2023
Απόφαση-ορόσημο για το χαλλούμι με πενταετή παράταση της δυνατότητας για την ποσόστωση
Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Kassatly στον Ύψωνα-Τι δηλώνει ο Nayef Kassatly (videos & pics)