Στην ΚΕΟ η Beam Suntory

Την αντιπροσώπευση στην Κύπρο ολόκληρης της γκάμας προϊόντων της Beam Suntory αναλαμβάνει η εταιρεία ΚΕΟ. Η μεγάλη αυτή συνεργασία αρχίζει άμεσα με την ανάληψη και των υπόλοιπων οινοπνευματωδών ποτών που παράγει η πολυεθνική εταιρεία, αφού η ΚΕΟ είχε ήδη στην γκάμα της μερικές από τις πιο γνωστές μάρκες των προϊόντων της Beam Suntory. 
 
Ο κολοσσός αυτός ξεκίνησε όταν το 1795 o Jacob Beam έφτιαξε το πρώτο του βαρέλι με bourbon, ενώ το 1899 ο Shinjiro Torii δημιούργησε το πρώτο ουίσκι ειδικά φτιαγμένο για την ιαπωνική αγορά. Σήμερα, δύο αιώνες μετά, η Beam Suntory είναι ένας πολυσύνθετος διεθνής οργανισμός που συγκαταλέγεται στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες αλκοολούχων ποτών στον κόσμο.
 
Η εμπορική αυτή συμφωνία θα εμπλουτίσει περαιτέρω τη σειρά προϊόντων που προσφέρει η ΚΕΟ, με διάσημα σήματα ποτών μεταξύ των οποίων τα bourbon Jim Beam και Maker’s Mark, τo κονιάκ Courvoisier, τα single malts Laphroaig, Ardrmore, Bowmore, Connemara και Auchentoshan, το ουίσκι Teachers, η ιαπωνική βότκα HAKU και τα gin, Roku, Sipsmith και Larios.
 
Η συνεργασία με την Beam Suntory επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που δείχνουν πολυεθνικές εταιρείες στην ΚΕΟ για τη δυναμική της, καθώς και τον επαγγελματισμό με τον οποίο διαχειρίζεται όλα τα σήματα που εμπορεύεται, ενώ παραμένει πάντα αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση της Κυπριακής αγοράς με προϊόντα ανώτερης ποιοτικής αξίας.
 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών