Στην ΚΕΟ η Beam Suntory

Δελτίο Τύπου  22/05/2020 12:48
Στην ΚΕΟ η Beam Suntory

Στην ΚΕΟ η Beam Suntory

Δελτίο Τύπου  22/05/2020 12:48
Την αντιπροσώπευση στην Κύπρο ολόκληρης της γκάμας προϊόντων της Beam Suntory αναλαμβάνει η εταιρεία ΚΕΟ. Η μεγάλη αυτή συνεργασία αρχίζει άμεσα με την ανάληψη και των υπόλοιπων οινοπνευματωδών ποτών που παράγει η πολυεθνική εταιρεία, αφού η ΚΕΟ είχε ήδη στην γκάμα της μερικές από τις πιο γνωστές μάρκες των προϊόντων της Beam Suntory. 

RELATED ARTICLES


 
Ο κολοσσός αυτός ξεκίνησε όταν το 1795 o Jacob Beam έφτιαξε το πρώτο του βαρέλι με bourbon, ενώ το 1899 ο Shinjiro Torii δημιούργησε το πρώτο ουίσκι ειδικά φτιαγμένο για την ιαπωνική αγορά. Σήμερα, δύο αιώνες μετά, η Beam Suntory είναι ένας πολυσύνθετος διεθνής οργανισμός που συγκαταλέγεται στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες αλκοολούχων ποτών στον κόσμο.
 
Η εμπορική αυτή συμφωνία θα εμπλουτίσει περαιτέρω τη σειρά προϊόντων που προσφέρει η ΚΕΟ, με διάσημα σήματα ποτών μεταξύ των οποίων τα bourbon Jim Beam και Maker’s Mark, τo κονιάκ Courvoisier, τα single malts Laphroaig, Ardrmore, Bowmore, Connemara και Auchentoshan, το ουίσκι Teachers, η ιαπωνική βότκα HAKU και τα gin, Roku, Sipsmith και Larios.
 
Η συνεργασία με την Beam Suntory επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που δείχνουν πολυεθνικές εταιρείες στην ΚΕΟ για τη δυναμική της, καθώς και τον επαγγελματισμό με τον οποίο διαχειρίζεται όλα τα σήματα που εμπορεύεται, ενώ παραμένει πάντα αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση της Κυπριακής αγοράς με προϊόντα ανώτερης ποιοτικής αξίας.
 
2
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας