Alexandrion Group - “Παραγωγός οινοπνευματωδών ποτών για το 2020 - Ευρώπη” Acquisition International “Business Excellence Awards“

Το Acquisition International δημοσίευσε τους νικητές των βραβείων “AI Business Excellence για το 2020”, ανακηρύσσοντας τον Όμιλο Alexandrion ως “Παραγωγό Οινοπνευματωδών ποτών για το 2020 - Ευρώπη”.

Το Acquisition International, ένας διεθνούς εμβέλειας εκδοτικός οίκος, ο οποίος, με την πάροδο των ετών, έχει βραβεύσει μεγάλες εταιρείες από διαφορετικές επιχειρηματικές βιομηχανίες στην Ευρώπη αποκάλυψε τους νικητές για το 2020, ανακηρύσσοντας τον Όμιλο Alexandrion ως “Παραγωγό Οινοπνευματωδών ποτών για το 2020 στην Ευρώπη”. Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική και πολύπλοκη αγορά, όπως η αγορά των οινοπνευματωδών ποτών στην Ευρώπη, αυτός ο τίτλος, που απονεμήθηκε από ένα διεθνή εκδοτικό οίκο, υπογραμμίζει την ανώτερη ποιότητα των ποτών που παράγονται από τον Όμιλο Alexandrion, επισημαίνοντας το γεγονός ότι ο Όμιλος Alexandrion είναι ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς τόσο στη Ρουμανία όσο και παγκοσμίως.

Σχετικά με τον Όμιλο Alexandrion:
Ο Όμιλος Alexandrion συνδυάζει ιστορία, παράδοση και εμπειρία από το 1789. Ως παραγωγός οινοπνευματωδών ποτών και δημιουργός brands, το Alexandrion Group κατέχει μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το Alexandrion Distillery. Με την ολοκλήρωση του σχεδίου που ανακοινώθηκε για ένα νέο, υπερσύγχρονο αποστακτήριο στη Νέα Υόρκη, ο Όμιλος εξελίσσεται σε παγκόσμιο παραγωγό οινοπνευματωδών ποτών και κρασιών. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων  περιλαμβάνει παραδοσιακές Ρουμάνικες κατηγορίες ποτών όπως το Zolmyr (Țuică) που παράγεται από αποστάγματα φρούτων, καθώς και διεθνή προϊόντα όπως το Alexandrion 5 * and 7 *, Brâncoveanu Vinars, SABER Elyzia λικέρ, και Kreskova Vodka μεταξύ άλλων. Το 2018, ο Όμιλος επέκτεινε περαιτέρω τις δραστηριότητές του με την απόκτηση οινοποιείου και αμπελώνων στη Ρουμανία, συμπληρώνοντας έτσι το χαρτοφυλάκιό του με μια ευρεία γκάμα βραβευμένων κρασιών και αφρώδες οίνων υπό την εμπορική επωνυμία "THE ICONIC ESTATE".

Ο Όμιλος Alexandrion, με σημαντική παρουσία των προϊόντων του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, μετέφερε τη βάση των διεθνών δραστηριοτήτων του στην Κύπρο από το 2017, με σκοπό την υλοποίηση του στρατηγικού του σχεδίου για διεθνή επέκταση. Ο Όμιλος έχει επί του παρόντος γραφεία και θυγατρικές στη Ρουμανία, ΗΠΑ, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα και Βραζιλία. Επιπρόσθετα από τα οινοπνευματώδη ποτά και κρασιά, δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα του τουρισμού.

Τον Οκτώβριο του 2019, ο Όμιλος Alexandrion ολοκλήρωσε επίσης την εξαγορά του πλειοψηφικού μεριδίου της V.M. Cavaway. Η Cavaway, με έδρα τη Λάρνακα, ιδρύθηκε το 2004, έχοντας ως κύρια δραστηριότητα την εμπορία και διανομή αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών, καθώς και κρασιών στην Κύπρο. Επί του παρόντος, η Cavaway προμηθεύει με επιτυχία ένα ευρύ φάσμα πελατών σε όλο το νησί. Με την ένταξή της Cavaway στον Όμιλο Alexandrion, δημιουργούνται όλες οι συνέργειες και προϋποθέσεις  να διευρύνει το επιχειρηματικό της φάσμα και να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά της Κύπρου.  

Δειτε Επισης

Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα