Μια online κάβα δημιουργήθηκε τις μέρες της καραντίνας

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η τάση των τελευταίων χρόνων την οποία η καραντίνα ήρθε να ενισχύσει. Μπύρες, κρασιά και αλκοολούχα ποτά δεν έμειναν εκτός παιχνιδιού. Τελευταίως έκανε την εμφάνιση της στην εφαρμογή online παραγγελιών του Foody μια κάβα που λειτουργεί μόνο διαδικτυακά. Πρόκειται για την Κάβα 24/7 η οποία είναι προσβάσιμη και στο kava247.com, παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την πραμάτεια της όλο το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα. 

Για παραγγελίες έως τις 16:00 υπάρχει αυθημερόν κατ’ οίκον παράδοση, ενώ για παραγγελίες που γίνονται αργότερα, Κυριακές και αργίες, η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Μέσω του Foody καλύπτεται η Λευκωσία και τα περίχωρα ενώ για παραγγελίες από το kava247.com υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε άλλες πόλεις με ACS Courier.

Η kava247.com δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τόσο τους καταναλωτές όσο και μικρές επιχειρήσεις του τομέα της εστίασης, οι οποίες δουλεύουν με μικρό στοκ και χρειάζονται τακτικό, γρήγορο και εύκολο ανεφοδιασμό.

Από την άλλη, πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία τίθεται στην υπηρεσία ντόπιων παραγωγών και μικροεμπόρων που δεν έχουν τη δυνατότητα να διαφημίσουν τα προϊόντα τους, να φτάσουν στους καταναλωτές και να εξυπηρετήσουν κατ’ οίκον.

Από το kava247.com μπορεί κάποιος να αγοράσει μπύρες και κρασιά, ενώ πολύ σύντομα ανεβαίνουν στα ηλεκτρονικά ράφια αλκοολούχα ποτά, συσκευασμένα αλλαντικά και τυριά και άλλα προϊόντα ντελικατέσεν, τα οποία μπορεί κάποιος να επιλέξει από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του και να τα καταναλώσει εντός λίγων ωρών.

Δειτε Επισης

Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Η Touch Card™ από τη Mastercard® τώρα διαθέσιμη στην Ελληνική Τράπεζα
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης