Πετυχημένο το άνοιγμα της Γαλακτοβιομηχανίας Α/φοί Πέτρου στους χυμούς

Μεγάλη είναι η ικανοποίηση που υπάρχει στην Γαλακτοβιομηχανία Α/φοί Πέτρου, για την πολύ θετική ανταπόκριση των καταναλωτών στους φυσικούς χυμούς ΑΛΑΜΠΡΑ, η ζήτηση των οποίων είναι πέραν των προσδοκιών. 

Πρόκειται για προϊόντα που λανσαρίστηκαν τα περασμένα Χριστούγεννα και αφορούν οκτώ κωδικούς, τεσσάρων χυμών σε δύο διαφορετικές συσκευασίες ο καθένας. Βασική δραστηριότητα της γαλακτοβιομηχανίας είναι η παραγωγή και εξαγωγή χαλλουμιού, καθώς είναι γνωστή για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η ΓΙΑΓΙΑ». Ωστόσο, όπως εξήγησε στο InBusinessNews ο Εμπορικός Διευθυντής της Αλάμπρα – Α/φοι Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Μιχάλης Πέτρου, οι ποσότητες γάλακτος στην Κύπρο δεν είναι αρκετές ώστε να ικανοποιηθεί η ζήτηση για άλλα είδη γαλακτοκομικών προϊόντων.

Για το λόγο αυτό η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει, για πρώτη φορά, τις δραστηριότητες της στην κατηγορία των φυσικών χυμών. Σύμφωνα με τον κ. Πέτρου, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ μελετούσε για μήνες τη δημιουργία του νέου προϊόντος και κατάφερε να φτιάξει ένα προσεγμένο προϊόν. Αφενός το μπουκαλάκι των χυμών είναι εξιδεικευμένο και σε μια ελκυστική εκδοχή και αφετέρου οι γεύσεις των χυμών που φτιάχτηκαν δεν σχετίζονται με κλασσικές συνταγές, αλλά είναι αποτέλεσμα συνταγών, μετά από έρευνες της εταιρείας.
 
Νέα σχέδια με υποκατάστατα γάλακτος
Μετά που άνοιξε το παράθυρο στην κατηγορία των χυμών η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ ετοιμάζεται να εισέλθει και στην κατηγορία των υποκατάστατων του γάλακτος, όπως είναι τα ροφήματα ρυζιού και καρύδας. Μάλιστα, όπως μας είπε ο κ. Πέτρου, τα νέα προϊόντα αναμένεται ότι θα είναι στα ράφια των υπεραγορών μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Παράλληλα, τα αρμόδια τμήματα της εταιρείας συνεχίζουν τις μελέτες τους και μέχρι το καλοκαίρι η εταιρεία θα λανσάρει στην αγορά και νέες γεύσεις χυμών. Σημειώνεται πως οι 100% φυσικοί χυμοί ΑΛΑΜΠΡΑ κυκλοφορούν σε συσκευασία του 1 λίτρου και των 330ml, σε συνδυασμούς γεύσεων από επιλεγμένα ελληνικά φρούτα. 

Δειτε Επισης

Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Ανοίγει ο δρόμος για απασχόληση ξένων εργαζομένων-Συμφωνούν οι κοινωνικοί εταίροι με πρόταση Παναγιώτου
Γ. Παπαναστασίου για Great Sea Interconnector: Όχι επιβάρυνση του καταναλωτή πριν τη λειτουργία του καλωδίου
Το στίγμα πορείας του Χριστόδουλου Πατσαλίδη-Η συνεργασία με Κεραυνό και το πρώτιστο μέλημα του Διοικητή
Στα ταμεία του κράτους €608 εκ. από ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Τμήμα Φορολογίας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Ξεκίνησε το buyback μετοχών η Τράπεζα Κύπρου