15+2 καταστήματα DIY και Ηλεκτρικών Ειδών που συνεχίζουν delivery

Έρευνα για τις εταιρείες DIY και Ηλεκτρικών Ειδών που συνεχίζουν παρά τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού να κάνουν delivery και να εξυπηρετούν παγκύπρια τους καταναλωτές πραγματοποίησε το InBusinessNews.
 
Aναλυτικά στο ρεπορτάζ που ακολουθεί και οι χρεώσεις κάθε εταιρείας καθώς και οι τρόποι παραλαβής:

IKEA
 

Ενεργοποίηση υπηρεσίας δωρεάν παράδοσης στο σπίτι ή παραλαβής με παραγγελίες άνω των €50.

MANGAS HOME IMPROVEMENT

Παράδοση στο σπίτι σου ή σε ACS pick point με το κόστος μεταφοράς να κυμαίνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας. Προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €150, ενώ η παράδοση γίνεται από 1-5 εργάσιμες μέρες.

SUPERHOME CENTER


Ενεργοποίηση υπηρεσίας παράδοσης στο σπίτι με παραγγελείες να γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος, αφού πρώτα γίνει εγγραφή, στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΗΟΜΕΜΑΤΕ

Δωρεάν παράδοση σε 24 ώρες για παραγγελίες άνω των €50 εντός της επαρχίας Λευκωσίας Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9:00-17:00

LEROY MERLIN

Λόγω του αυξημένου όγκου παραγγελιών που δέχεται μετά την αναστολή λειτουργίας του καταστήματός και την αυξημένη δραστηριότητα των μεταφορικών εταιρειών, ενημερώνει τους πελάτες της ότι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι έως 15 εργάσιμες ημέρες μετά την παραγγελία τους

A & G KLEIMA LTD

Παράδοση στο σπίτι σου ή σε ACS pick point με το κόστος μεταφοράς να κυμαίνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας.
 
SKANDIA

Παράδοση στο σπίτι σου ή σε Akis Exress pick point σε 1-3 μέρες. Εάν η παραγγελία υπερβαίνει τα €50 δεν υπάρχει χρέωση.

FOURNARIS OPEN BOX

Μπείτε στην ιστοσελίδα  www.fournarisopenbox.com. Διαλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, από οποιαδήποτε πόλη. Καλέστε στο 99 630 694. Ολοκληρώστε την αγορά σας μέσω JCC Smart με τον αριθμό τιμολογίου που θα σας δώσουν, ή πληρώστε κατά την παράδοση. Παραδίδουν τη συσκευή σας, δωρεάν έξω από το σπίτι σας.

MEGA ELECTRIC

Προσφέρει δωρεάν παράδοση για pick up από τα καταστήματα της και δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των €30 στο σπίτι ή σε ACS pick point. H παράδοση γίνει σε 3-5 μέρες.
 

ELECTROLINE

Δέχεται ηλεκτρονικές παραγγελίες στο 77777767, ενώ μέσω της ιστοσελίδας της μπορείτε να προχωρήσει σε online αγορές. Η εταιρεία ανακοίνωσε σημαντικές εκπτώσεις σε μεγάλο αριθμό προϊόντων.

BIONIC

Δέχεται τηλεφωνικες παραγγελίες και παραγγελίες online. κ Για παραδόσεις στο σπίτι άνω των €20 δεν υπάρχει χρέωση, ενώ για κάτω των €20 υπάρχει χρέωση €3.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Οι παραδόσεις των συσκευών στο σπίτι σας θα γίνονται με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για εσάς και το προσωπικό  και θα εκτελούνται εντός 3 ημερών.Αν επίσης επιθυμείτε εξυπηρέτηση μέσω βιντεοκλήσης, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και θα σας πάρουν πίσω μέσω What's App ή Viber. Το τηλέφωνο στο οποίο μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας, να λύσετε τις απορίες σας και να κλείσετε το ραντεβού σας για βιντεοκλήση, είναι το 24817444.

STEPHANIS

Ενεργοποίηση υπηρεσίας δωρεάν παράδοσης στο σπίτι ή παραλαβής με παραγγελίες να γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος ή τηλεφωνικώς. H παράδοση γίνεται σε 2-3 εργάσιμες μέρες

PUBLIC

Τα Public προσφέρουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος www.public-cyprus.com.cy, στο email info@public-cyprus.com.cy και στο τηλέφωνο 7777-0300. Παράλληλα, οι καταναλωτές μπορούν κάνουν την παραγγελία τους και από το Facebook Messenger.  
Προσφέρεται η δυνατότητα ανέπαφης παράδοσης, αν η παραγγελία έχει πληρωθεί ηλεκτρονικά και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€. 
 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΛΤΔ

 

Tο κατάστημα δέχεται παραγγελίες ηλεκτρονικά είτε μεσω Facebook, είτε μέσω email στο info@antoniadis.com.cy με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €45,00. Για αγορές μικρότερης αξίας τα έξοδα των μεταφορικών είναι €5,00.


WAYS EXPRESS

 

 

Το WaysExpress.com αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο διαδικτυακό 7 σε 1 πολυκατάστημα το οποίο διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων το οποία εκτελεί διανομές σε όλη την Κύπρο.
 

MASTERLINK EXPRESS DELIVERY

Ενεργοποίηση υπηρεσίας παραλαβής και παράδοσης στο σπίτι σε κοντινές περιοχές.

 

HADJIKYRIAKOS & SONS LTD 

Η Hadjikyriakos & Sons η εταιρεία από το 1886 συνεχίζει και προσφέρει τις αποκλειστικές της μάρκες και online όπως AEG, Hitachi, Kitchenaid, Rowenta, Dualit, Broilking, Magimix, Proficook etc.  Μπείτε στην ιστοσελίδα  www.hadjikyriakos.com.cy  Διαλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, από οποιαδήποτε πόλη online ή καλέστε στο 77777 007 και μιλήστε με σύμβουλο πωλήσεων. Παραδίδουν τη συσκευή σας, δωρεάν έξω από το σπίτι σας αν είναι μικρή συσκευή ή σε περίπτωση μεγάλης συσκευής οι τεχνικοί έρχονται με μέτρα προφύλαξης.

DOMESTICA

Δέχεται τηλεφωνικές και online παραγγελίες. Παραδίδει στο σπίτι εντός 48 ωρών χωρίς χρέωση τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

CHRISTOU BROS

Δωρεάν μεταφορά με online αγορές στο https://www.christoubros.com/  από €50 και άνω σε όλη την Κύπρο και €25 και άνω σε επαρχία Λάρνακας. Ισχύει για μπογιές KRAFT, προϊόντα Aquasana και εξοπλισμό και εργαλεία DIY.

JYSK CYPRUS


 Μέχρι και 50% έκπτωση στα προϊόντα που βρίσκονται στο website. Δυνατότητα παραγγελίας στο jysk.com.cy μέσω enquiry. Παράδοση στο σπίτι σου με το κόστος μεταφοράς να κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή και δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €50.

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών