Οι 20 υπεραγορές που προσφέρουν delivery και pick up

Όλες τις υπεραγορές που πραγματοποιούν σήμερα delivery και pick καθώς και τον τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος αυτή την υπηρεσία καταγράφει η ιστοσελίδα whodeliverscy.com
 
Η ιστοσελίδα καταγράφει αναλυτικά τις χρεώσεις 20 υπεραγορών σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Αναλυτικά:

ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΑΘΗΑΙΝΙΤΗΣ
 

H Υπεραγορά Αθηαινίτης στην Παλουριώτισσα δέχεται ηλεκτρονικές παραγγελίες για ψώνια μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου online@athienitis.com, αλλά και μέσω live shopping τόσο μέσω του Skype, όσο και του Facebook Messenger για όλους όσοι τους αποστείλουν αίτημα φιλίας. Θα μπορούν να βλέπουν μέσω tablet υπάλληλο της εταιρείας ο οποίος θα πραγματοποιεί τις αγορές που επιθυμούν και ακολούθως στο ταμείο θα δίνουν την πιστωτική σας κάρτα. Όσον αφορά την μεταφορά τους το κόστος είναι 5€ και γίνεται με ταξί μέχρι και σε προάστια της Λευκωσίας.


ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

 

Η υπεραγορά Σκλαβενίτης προσφέρει υπηρεσία delivery στις ακόλουθες υπεραγορές: The Mall of Engomi, Mall of Cyprus, Λατσιών και Pafos Kings Avenue Mall.
 
ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Οι καταναλωτές μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους και να λάβουν τα ψώνια τους με κατ’ οίκον παράδοση μέσο της κυπριακής πλατφόρμας online delivery Foody.
 
ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ


Για παραγγελίες άνω των €100 προσφέρουν κατ’ οίκον παράδοση όλες οι υπεραγορές Παπαντωνίου, με την προϋπόθεση ότι ο χώρος παράδοσης δεν απέχει πέραν των 10 χλμ. από την υπεραγορά. Οι παραδόσεις γίνονται μέσα σε ένα μέγιστο διάστημα ενός ή δύο ημερών.
 
ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ METRO

Οι υπεραγορές METRO ανακοίνωσαν τη δημιουργία της υπηρεσίας METRO PickUP, με στόχο να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προς το κοινό τους. Με την νέα υπηρεσία, οι καταναλωτές θα μπορούν να στέλνουν τη λίστα με τα ψώνια τους στις υπεραγορές METRO, το προσωπικό των οποίων θα ετοιμάζει τις παραγγελίες και θα καλεί τους πελάτες για να παραλάβουν τα ψώνια τους από τους χώρους στάθμευσης, πληρώνοντας με κάρτα.
 
COOP CITY STORES


Η Coop City Stores κάνει δεκτές παραγγελίες για παράδοση στο 97701015 ή στο email info@coopcity.com.cy και info@comarine.com.cy. Δίνουν προτεραιότητα σε μέλη πελάτες άνω των 65 ετών και θα τηρείται μέγιστη ποσότητα ανά είδος αναλόγως διαθεσιμότητας. Δωρεάν η διανομή σε μέλη - πελάτες για αγορές άνω των €50 σε είδη πρώτης ανάγκης.
 
ΑΙΘΕΡΙΟ ΒΙΟ STORES

 


Υπάρχει υπηρεσία κατοίκoν διανομής σε όλα τα καταστήματα της εντός ορίων τον πόλεων στα οποία είναι το κάθε κατάστημα. Με παραγγελία άνω των 50€ η διανομή είναι δωρεάν ενώ για κάτω των 50€ υπάρχει χρέωση 4€.
 
SUPERMARKETCY.COM.CY

 

Υπάρχει ακόμη η διαδικτυακή υπηρεσία supermarketcy.com.cy. Πρόκειται για online supermarket, το οποίο σου φέρνει τα ψώνια.
 
ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ SPAR


Η SPAR εγκαινίασε μία νέα υπηρεσία, αυτήν της κατ' οίκον διανομής, ώστε να σου φέρνει στην πόρτα ό,τι είναι αναγκαίο για τις καθημερινές ανάγκες. Το κόστος παράδοσης αρχίζει από τα €3. Ισχύει για Λευκωσία (SPAR Central), για Λάρνακα (SPAR Δροσιά) και για Λεμεσό (SPAR Olympia).
 
ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ MAS


To δίκτυο υπεραγορών MAS διαθέτει υπηρεσία delivery στις περισσότερες από τις υπεραγορές του, με την παράδοση να γίνεται την επομένη της παραγγελίας αλλά και υπηρεσίες take away.
 
ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Παροχή online shopping και delivery χωρίς χρέωση στις γύρω περιοχές.
 
THE CHEAP BASKET



Tο «The Cheap Basket» είναι σε θέση να ανταποκριθεί στη δική σας παραγγελία, την οποία μπορείτε να κάνετε online στο www.cheapbasket.com.cy. H διαδικασία είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Αφού μπείτε στην ιστοσελίδα www.cheapbasket.com.cy, επιλέγετε τη κατηγορία των προϊόντων που επιθυμείτε, βλέπετε όλες τις διαθέσιμες μάρκες, τις τιμές του κάθε προϊόντος και ακολούθως βάζετε στο ‘καλάθι σας’ το προϊόν που επιλέξατε.

Οι υπηρεσίες μέσω διαδικτύου είναι διαθέσιμες επτά μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με Visa Card και MasterCard μέσω JCC Payment Systems & JCCsmart, καθώς και με μετρητά κατά την παράδοση, ενώ οι παραδόσεις γίνονται με κλιματιζόμενα βαν αυτοκίνητα και με προσωπικό, το οποίο λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των πελατών μας.

Όσο για τις μέρες και ώρες των δρομολογίων σε όλες τις πόλεις, το «The Cheap Basket» ακολουθεί το πιο κάτω πρόγραμμα παραδόσεων:
  • Λάρνακα: Κάθε μέρα Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-16:00
  • Λευκωσία: Κάθε μέρα Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-16:00
  • Λεμεσός: Τρίτη, Τετάρτη & Παρασκευή, 09:00-16:00
  • Περιοχή Αμμοχώστου: Δευτέρα & Πέμπτη, 09:00-14:00
  • Πάφος: Δευτέρα, 11:30-15:30
Κατά την διάρκεια των μέτρων του COVID 19, θα γίνονται παραδόσεις και τα Σάββατα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
 

YΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΚΑΡΣΕΡΑΣ


Η υπεραγορά προσφέρει παραλαβή των προιόντων κατόπιν παραγγελίας στην είσοδο του καταστήματος.
 
ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ


Η υπεραγορά προσφέρει παραλαβή των προιόντων κατόπιν παραγγελίας στην είσοδο του καταστήματος.
 
ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ E&S


Παροχή delivery χωρίς χρέωση στις γύρω περιοχές για ψώνια αξίας άνω των €50. Οι παραγγελείες μπορούν να γίνουν είτε μέσω Viber στο τηλέφωνο είτε μέσω Facebook.
 
FAMILY DISCOUNT STORES

Το κατάστημα παρέχει υπηρεσία παραγγελιών και παραλαβής για καλύτερη εξυπηρέτηση και αποφυγή συνωστισμού.

ELOMAS

 

Ενεργοποίηση υπηρεσίας παράδοσης στο σπίτι για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ με 5 ευρώ χρέωση, αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 100 ευρώ δεν θα υπάρχουν έξοδα παράδοσης.

PRINOS FARM & DELI

 

Ενεργοποίηση υπηρεσίας παράδοσης στο σπίτι και παραλαβής. Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές μέσω Facebook. Η χρέωση για κατ’ οίκον παράδοση είναι €1.50 για την ζώνη Α (Λευκωσία/Λάρνακα) και €2.50 για την ζώνη B (Λευκωσία) ή δωρεάν για παραγγελίες άνω των €50. Η ελάχιστη παραγγελία για κατ’ οίκον παράδοση είναι €20.
 
ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ενεργοποίηση υπηρεσίας παράδοσης στο σπίτι σε κοντινές περιοχές. Οι παραγγελείες γίνονται είτε μέσω τηλεφώνου, είτε με email στο mariaathanasiou495@gmail.com.
 
Η ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ

Αυτή η Φρουτολαχαναγορά φέρνει φρούτα, λαχανικά, κρέας και κατεψυγμένα στην πόρτα σου.

Foodsaver

Τα Foodsaver είναι από τα πρώτα καταστήματα του είδους τους στην Κύπρο που δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να πραγματοποιήσει την παραγγελία του online, γρήγορα και εύκολα. Η παραγγελία γίνεται μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας Foody (https://foody.com.cy/gr/menu/foodsaver?from_search=true) και παραδίδεται άμεσα, στην πόρτα σας. Η παράδοση γίνεται από Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες 16:00-19:30μμ.
 
Σημειώνεται ότι η υπηρεσία ισχύει για παραγγελίες εντός Λευκωσίας.
 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Σε καθοδική πορεία ωθούμενος από τη μείωση στις τιμές της ενέργειας ο πληθωρισμός
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού