Συνεργασία Foody - Αλφαμέγα για διαδικτυακό ψώνισμα

Υπηρεσία διαδικτυακού ψωνίσματος και κατ’ οίκον παράδοσης θα προσφέρουν εντός των επόμενων ημερών οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία παραγγελίας φαγητού Foody, σε μια κίνηση που στόχο έχει να διευκολύνει τους καταναλωτές οι οποίοι αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο να μεταβούν στις υπεραγορές για να κάνουν τα ψώνια τους. 
 
Έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους σε μια περίοδο υποχρεωτικής απομόνωσης στο σπίτι και αποφυγής κοινωνικών επαφών, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ξεκινούν συνεργασία με τη μεγαλύτερη, ίσως, ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού στην Κύπρο.
 
Οι πελάτες των Υπεραγορών έχουν πλέον την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους online μέσω της ιστοσελίδας Foody.com.cy και να τα παραλάβουν κατ’ οίκον εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, μέσω υπηρεσίας κατ’ οίκον διανομής. Η διάθεση των προϊόντων θα ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών για συγκεκριμένες περιοχές, ενώ στη συνέχεια θα προστίθενται καθημερινά νέες.
 
Η πρωτοβουλία για το διαδικτυακό ψώνισμα, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από άλλα έκτακτα μέτρα που έλαβαν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, με στόχο την προώθηση του υπεύθυνου ψωνίσματος, αλλά και την προστασία και ευημερία των μελών του προσωπικού και των πελατών τους.

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών