Συνεργασία Foody - Αλφαμέγα για διαδικτυακό ψώνισμα

Δελτίο Τύπου  28/03/2020 10:13
Συνεργασία Foody - Αλφαμέγα για διαδικτυακό ψώνισμα

Συνεργασία Foody - Αλφαμέγα για διαδικτυακό ψώνισμα

Δελτίο Τύπου  28/03/2020 10:13
Υπηρεσία διαδικτυακού ψωνίσματος και κατ’ οίκον παράδοσης θα προσφέρουν εντός των επόμενων ημερών οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία παραγγελίας φαγητού Foody, σε μια κίνηση που στόχο έχει να διευκολύνει τους καταναλωτές οι οποίοι αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο να μεταβούν στις υπεραγορές για να κάνουν τα ψώνια τους. 

RELATED ARTICLES


 
Έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους σε μια περίοδο υποχρεωτικής απομόνωσης στο σπίτι και αποφυγής κοινωνικών επαφών, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ξεκινούν συνεργασία με τη μεγαλύτερη, ίσως, ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού στην Κύπρο.
 
Οι πελάτες των Υπεραγορών έχουν πλέον την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους online μέσω της ιστοσελίδας Foody.com.cy και να τα παραλάβουν κατ’ οίκον εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, μέσω υπηρεσίας κατ’ οίκον διανομής. Η διάθεση των προϊόντων θα ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών για συγκεκριμένες περιοχές, ενώ στη συνέχεια θα προστίθενται καθημερινά νέες.
 
Η πρωτοβουλία για το διαδικτυακό ψώνισμα, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από άλλα έκτακτα μέτρα που έλαβαν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, με στόχο την προώθηση του υπεύθυνου ψωνίσματος, αλλά και την προστασία και ευημερία των μελών του προσωπικού και των πελατών τους.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας