Lordos Plastics: Ανοδική πορεία λόγω Κορωνοϊού

Η εταιρεία Lordos United Plastics Public Ltd (η "Εταιρεία"), μετά και την λήψη των απαγορευτικών μέτρων σε ορισμένους τομείς της οικονομίας,  ενημερώνει τους κατόχους μετοχών και το επενδυτικό κοινό, ότι δεν αναμένει οποιαδήποτε σοβαρή οικονομική επίπτωση, από την εξάπλωση του Κορωνοϊού στην Κύπρο. Μέχρι στιγμής οι βασικοί τομείς παραγωγής των εργοστασίων της, που είναι τα οικοδομικά, βιομηχανικά και γεωργικά προϊόντα, λειτουργούν κανονικά και  δεν έχουν επηρεαστεί αρνητικά οι πωλήσεις, αντίθετα συνεχίζουν επί του παρόντος με ανοδική πορεία.
 
"Εάν η Κυβέρνηση επιβάλει περιοριστικά μέτρα και στους τομείς αυτούς τότε αναμένεται ότι θα υπάρξουν σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις. Στους υπόλοιπους τομείς παραγωγής ειδών οικιακής χρήσης, θα υπάρξει μια μείωση λόγω των απαγορευτικών μέτρων που υπεβλήθησαν μέχρι τις 30 Απριλίου στα Ξενοδοχεία και στους χώρους εστίασης. Στο Λιανικό εμπόριο αναμένεται αύξηση σε ορισμένα είδη όπως είναι τα σκυβαλοσάκκουλα, που είναι είδος πρώτης ανάγκης, και πτώση των πωλήσεων σε δευτερεύοντα είδη οικιακής χρήσης. Αναλόγως των εξελίξεων στα περιοριστικά μέτρα που πιθανώς να επεκταθούν η Εταιρεία θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση", καταλήγει..
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ