Νέα συγκομιδή μεταλλίων για την ΚΕΟ

Η 20ή επετειακή διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου. Από συνόλου 944 συμμετοχών του διαγωνισμού, η εταιρεία ΚΕΟ απέσπασε 8 πολύ τιμητικά βραβεία:  

Συγκεκριμένα, η ΚΕΟ πήρε αργυρό μετάλλιο για την Kουμανδαρία St. John, για τη Ζιβανία της και για το Altesse 2017, ενώ απέσπασε χάλκινα μετάλλια για το Γιαννούδι 2016, το Shiraz-Merlot 2017, το Ξυνιστέρι 2019, το ΚΤΗΜΑ ΚΕΟ Ροζέ (Cabernet Sauvignon – Sauvignon Blanc) 2019 και για τη ΖΙΒΑΝΙΑ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ.

Τα τελευταία 5 χρόνια ο διαγωνισμός αυτός έχει απονέμει στην εταιρεία ΚΕΟ 28 μετάλλια από 37 συνολικά συμμετοχές της. Πρόκειται για μια τεράστια αναγνώριση του έργου του οινοποιείου της εταιρείας στη Μαλλιά και τα βραβεία αυτά αποτελούν μεγάλη τιμή για την ΚΕΟ. Η απαράμιλλη ποιότητα των κρασιών και των οινοπνευματωδών ποτών που παράγει η ΚΕΟ, αναγνωρίζεται διεθνώς και ανταγωνίζεται ισάξια ετικέτες ποτών από όλο τον κόσμο. Η ΚΕΟ είναι προσηλωμένη στη συνέχιση της τεράστιας κληρονομιάς του τόπου μας και νιώθει ιδιαίτερα περήφανη που μέσω των βραβείων αυτών, αναδεικνύει την Κυπριακή οινική παράδοση στον παγκόσμιο χάρτη κρασιών.

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ