Κλείνει το Debenhams και έρχεται το ERA!

Η Ermes Department Stores ενημέρωσε σήμερα με εγκύκλιο το προσωπικό της πως ενόψει της αναβάθμισης και του ανασχεδιασμού του The Mall of Engomi στη Λευκωσία, που έχει αποφασιστεί από την ιδιοκτήτρια Εταιρεία έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε κλείσιμο του πολυκαταστήματος Debenhams, Venue cafe και του καταστήματος UBER στο The Mall of Engomi.

Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των πολυκαταστήματων στη Λευκωσία μειώνεται από τρία σε δύο, τα οποία, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης θα διαφοροποιηθούν σημαντικά, στο σύντομο προσεχές διάστημα, με αλλαγή στην εικόνα τους και σημαντική αναβάθμιση της προϊοντικής τους συλλογής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κατάστημα θα ονομάζεται ERA που θα σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στη νέα εποχή. Για το θέμα θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο το απόγευμα συγκεντρώσεις για να ενημερωθεί το προσωπικό.

 Η Εταιρεία σημειώνει πως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του προσωπικού, να μεταφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό στα υπόλοιπα καταστήματα της Εταιρείας στη Λευκωσία.

Διευκρινίζεται δε ότι κάθε μέλος του προσωπικού που επηρεάζεται από τις αλλαγές θα λάβει προσωπική επιστολή με όλες τις λεπτομέρειες.
 
Η τελευταία ημέρα λειτουργίας του πολυκαταστήματος Debenhams Engomi, Venue Cafe και του καταστήματος UBER, θα είναι η Κυριακή 29 Μαρτίου 2020. Μέχρι τότε, αναμένεται η συμβολή όλων για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας των καταστημάτων και εξυπηρέτησης των καταναλωτών.

 Τέλος, τονίζεται ότι τα καταστήματα ΝΕΧΤ και OVS, καθώς και το κατάστημα Superhome (DIY) στο The Mall of Engomi, συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους.
 

Δειτε Επισης

Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar