Αλλάζει χέρια η αντιπροσωπεία της Honda

InBusinessNews  03/03/2020 19:35
Αλλάζει χέρια η αντιπροσωπεία της Honda

Αλλάζει χέρια η αντιπροσωπεία της Honda

InBusinessNews  03/03/2020 19:35
Σε εξαγορά και απόκτηση τμήματος επιχείρησης της εταιρείας Demstar Automotive Limited προτίθεται να προβεί η Galatariotis Motors Limited, σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού. 

RELATED ARTICLES


Όπως ανακοινώθηκε, η Galatariotis Motors Limited, με κοινοποίησή της προς την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, γνωστοποίησε την πιο πάνω πρόθεση.

«H Galatariotis Motors Limited, η οποία είναι δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Δημοκρατίας, αποτελεί θυγατρική εταιρεία υπό την ιδιοκτησία και έλεγχο της μητρικής εταιρείας Galatariotis Technical Limited δεόντως εγγεγραμμένης σύμφωνα με τους νόμους της Δημοκρατίας, και η οποία ανήκει σε όμιλο εταιρειών υπό την ιδιοκτησία και τον αποκλειστικό έλεγχο της Galatariotis Brothers Ltd. H Galatariotis Motors Limited αποτελεί νέο-ιδρυθείσα επιχείρηση που έχει συσταθεί με σκοπό τη σύναψη της συμφωνίας για εξαγορά μέρους των εργασιών της Demstar Automotive Limited και ενεργεί ως αγοράστρια στην παρούσα πράξη», αναφέρεται.

Σύμφωνα με την ΕΠΑ, στόχος στην παρούσα πράξη αποτελούν η επιχείρηση αντιπροσωπείας και διανομής των οχημάτων υπό την επωνυμία HONDA, το υφιστάμενο στοκ των οχημάτων και ανταλλακτικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών μάρκας HONDA, μέρος των εργαλείων-εξοπλισμού της πωλήτριας εταιρείας, και η φήμη (Goodwill) της πωλήτριας εταιρείας στην Κύπρο σε σχέση με τα αυτοκίνητα υπό την επωνυμία «HONDA».
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας