Νέα εταιρική ταυτότητα για την Hausbrandt Trieste 1892

Η MGA Boutique Trading Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ιστορικής ιταλικής εταιρείας καφέ Hausbrandt Trieste 1892 SpA, παρουσιάζει στην κυπριακή αγορά και τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ, την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της Hausbrandt.
 

Η Hausbrandt ιδρύθηκε το 1892 στην Τεργέστη και η κλασική moka εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα φλιτζάνια του Hausbrandt Caffe το 1935 και καθιερώθηκε στο λογότυπο το 1960, σε σχέδια του διάσημου Ιταλού σκιτσογράφου Lucciano Biban. Το βιενέζικο δημιουργικό γραφείο Demner, Merlicek & Bergmann ανέλαβε τον επανασχεδιασμό του κλασσικού λογότυπου, είκοσι χρόνια μετά την τελευταία εικαστική παρέμβαση, δημιουργώντας μια νέα καθαρή και minimal προσέγγιση.
Παράλληλα ανανεώθηκαν συνολικά και οι συσκευασίες καφέ με μία νέα παλέτα από παστέλ αποχρώσεις, που προέκυψαν μετά από προσεκτική μελέτη της σύνδεσης των χρωμάτων με το χαρακτήρα και τη μοναδικότητα των χαρμανιών. Έτσι κάθε χαρμάνι ταυτίζεται με ένα συγκεκριμένο χρώμα της παλέτας, που συνδέεται με την ξεχωριστή γεύση και το άρωμα του.
 


Στόχος της ανανέωσης είναι η ανάδειξη του ιστορικού συμβόλου της εταιρίας, πάνω σε ένα νεωτεριστικό μοντέρνο φόντο. Μέσω αυτής της νέας προσέγγισης, η Hausbrandt προσδοκεί να εκφράσει την ταυτότητά και την κουλτούρα της, αναδεικνύοντας την καινοτομία, την κομψότητα και το σεβασμό στην παράδοση που τη χαρακτηρίζει.


Η MGA Boutique Trading Ltd ιδρύθηκε το 2013 και επικεντρώνεται στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες καφέ στον κλάδο HO.RE.CA. Η προσέγγιση της εταιρείας είναι η στήριξη του συνεργάτη που θέλει να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία καφέ στους πελάτες του. Είτε πρόκειται για ένα café, ένα εστιατόριο, είτε για ένα ξενοδοχείο, η MGA παρέχει όχι μόνο τα σωστά προϊόντα και τον κατάλληλο εξοπλισμό ανά περίπτωση αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Το στήσιμο και η διαχείριση του χώρου, η εκπαίδευση του προσωπικού, η συντήρηση του εξοπλισμού και η προώθηση των προϊόντων είναι ανάμεσα στα προνόμια που προσφέρει η MGA και αυτό που την κάνει μοναδική στο είδος της.

 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά