Holy Kicks: Η νέα επωνυμία καταστημάτων της Prive Sports

Mε μία νέα επωνυμία ενίσχυσε τα καταστήματα της η Prive Sports, η οποία εδώ και δύο μήνες έχει επεκτείνει τη παρουσία της στον τομέα της εμπορίας αθλητικών ειδών, με το κατάστημα Holy Kicks, στο My Mall Limassol. 

Μαζί με τα υπόλοιπα εφτά καταστήματα Prive Sports που διαθέτει η ομώνυμη εταιρεία έφτασε πλέον τα οκτώ συνολικά παγκύπρια (πέραν του Holy Kicks, έξι Prive Sports στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό).
 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφόρηση του InBusinessNews, η γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία της Prive Sports θα επεκταθεί περαιτέρω στην αγορά και πολύ σύντομα θα ανοίξουν τις πόρτες τους δύο ακόμα νέα καταστήματα Prive Sports, στη Λεμεσό και στο Kings Avenue Mall, στην Πάφο.

Διαβάστε ακόμα: Αltamira: 10+4 νέα σπίτια από €90.000 (photos)
 
Η τάση του streetwear ντυσίματος
Η υψηλή δημοφιλία του streetwear ντυσίματος ανάμεσα στις νεαρότερες ηλικιακές ομάδες της Κύπρου, όπως καταγράφεται την τελευταία πενταετία, ήταν ένας από τους ισχυρούς παράγοντες που λήφθηκαν υπόψη στην απόφαση της Prive Sports, να ανοίξει το κατάστημα Holy Kicks, στο My Mall Limassol.

Διαβάστε ακόμα: Τρ. Κύπρου: Πωλεί παραδοσιακό ξενώνα στην Αράχοβα! (pics)
 
Το Holy Kicks είναι γνωστό για το street style των αθλητικών παπουτσιών και ενδυμάτων του, ανάμεσα στα οποία και κορυφαία brands, όπως τα Nike Sportswear και τα Adidas Originals. Παράλληλα διαθέτει και νέα brands της αγοράς, όπως είναι τα Sik Silk, Sinners και The Couture Club.
 
 
Να σημειωθεί ότι, αυτή τη περίοδο τo κατάστημα προσφέρει εκπτώσεις από 20% μέχρι και 50% σε όλο τον ρουχισμό Fall/ Winter 2019, μέχρι εξαντλήσεως του στοκ (εξαιρούνται οι καινούριες παραλαβές).

«Το είδος του καταστήματος που έλειπε από το My Mall Limassol»
Από το άνοιγμα του καταστήματος μέχρι και σήμερα φαίνεται ότι το Holy Kicks είναι το είδος του καταστήματος που έλειπε από το My Mall Limassol, ανέφερε στο InBusinessNews η Υπεύθυνη Marketing της Prive Sports, Βαρβάρα Μαύρου.
 
«Το Holy Kicks και η ομάδα του είναι περισσότερο από χαρούμενοι για τη θετική ανταπόκριση και τη θερμή υποστήριξη που υπάρχει από το κοινό, από την πρώτη μέρα», σημείωσε η ίδια, προσθέτοντας ότι έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον του νεαρότερου κοινού ώστε να το επισκεφθεί και να απολαύσει την αγοραστική εμπειρία που προσφέρει το κατάστημα. «Προσδοκία μας είναι να συνεχίσουμε να ενθουσιάζουμε το κοινό μας με τα τελευταία streetwear προϊόντα», κατέληξε.
 

 

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024