Α. Αντωνιάδου: Η ευημερία της κοινωνίας φέρει και την εταιρική ανάπτυξη

InBusinessNews  17/02/2020 07:15
Α. Αντωνιάδου: Η ευημερία της κοινωνίας φέρει και την εταιρική ανάπτυξη

Α. Αντωνιάδου: Η ευημερία της κοινωνίας φέρει και την εταιρική ανάπτυξη

InBusinessNews  17/02/2020 07:15
H Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη υπήρξε πάντα ο πυρήνας της φιλοσοφίας του Ομίλου Voici la Μode.

RELATED ARTICLESΔράσεις ΕΚΕ
Ο Όμιλος έχει αναπτύξει σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζοντας την κοινωνία, τον άνθρωπο, το περιβάλλον. Οι πιο σημαντικές δράσεις του είναι μεταξύ άλλων οι εξής:

ΙΔΡΥΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Το 2006 ιδρύθηκε το Ίδρυμα Αρτεμισίας Παναγιώτου, το οποίο προσφέρει οικονομική ενίσχυση σε νέους ανθρώπους, άριστους μαθητές και μαθήτριες που κάνουν όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία φοίτησης σε πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού. Μέχρι τώρα, ποσό πέραν των 300.000 ευρώ, έχει μοιραστεί σε 70 νέους και νέες.

Πάρκο Πανδώρα
Ο Όμιλος υλοποίησε το περιβαλλοντικό πρόγραμμά με την ονομασία Plan A του Marks & Spencer. Στο πλαίσιο αυτού, επιχορηγεί το πάρκο Πανδώρα στη Λευκωσία με αγορά εξοπλισμού γυμναστικής για εξωτερική χρήση, ώστε να ενθαρρύνει την καθημερινή άσκηση σε χώρους πρασίνου.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – προσωπικό Ομίλου Voici La Mode
• Let’s Do it Cyprus: παγκύπρια εκστρατεία εθελοντών καθαρισμού.
• Running under the moon.
• Στήριξη συνδέσμων: Ίδρυμα “Ελπίδα”, Βαγόνι Αγάπης, Support for Greece, Europa Donna Cyprus, ΣΠΑΒΟ.

Προϋπολογισμός
Για το 2019 έχουμε δαπανήσει άνω των  €50.000 σε ενέργειες ΕΚΕ.

Η σημασία της ΕΚΕ
Η εταιρική ευθύνη συμβάλλει στη βελτίωση της οικονομικής απόδοσης των επιχειρήσεων και τις βοηθά να αντιμετωπίσουν περιόδους ύφεσης. Αυτό αποτελεί και το πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των υπεύθυνων επιχειρήσεων, αλλά είναι και πηγή πολλαπλών οφελών για το κοινωνικό σύνολο.

Το μέλλον
Πιστεύουμε ότι η εταιρική ανάπτυξη συμβαδίζει με την ανάπτυξη και ευημερία της κοινωνίας και με αυτή την αρχή λειτουργούμε εδώ και 70 χρόνια.

Οι δράσεις μας σκοπό έχουν να αφήνουν ένα μακροπρόθεσμο αποτύπωμα. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε χορηγίες και να επενδύουμε στους άξονες Κοινωνία, Παιδεία, Πολιτισμός και Περιβάλλον, με την επένδυση σε κάθε άξονα να καθορίζεται από τις κοινωνικές ανάγκες που προκύπτουν.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας