Το ηλεκτρικό Hyundai KONA στο Guinness World RecordsTM!

Η Hyundai Motor στην Ινδία έβαλε το νέο ηλεκτρικό KONA στα παγκόσμια ρεκόρ Guinness, με την επίδοση της πιο μεγάλης ανάβασης να φτάνει τα 5.731 μέτρα, στο Πέρασμα Sawula, στο Θιβέτ. Με αυτή την επίδοση, το KONA κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ των 5.715,28 μέτρων με ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
 
Σε δηλώσεις του ο τοπικός Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai ανέφερε σχετικά: “Αυτή είναι μια περήφανη στιγμή για όλους. Το ηλεκτρικό KONA έχει φέρει επανάσταση, καταρρίπτοντας τους μύθους για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και αποτελεί πραγματική έκφραση της φιλοσοφίας της Hyundai για την αυτοκίνηση του μέλλοντος, οδηγώντας την κούρσα της νέας τεχνολογίας. Στην αποστολή με τίτλο Emission Impossible, το KONA Electric απέδειξε τη γενναιότητα του στα πιο σκληρά εδάφη χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις”. Και συνέχισε: “Το KONA Electric είναι εμβληματικής τεχνολογίας και είναι το πρώτο πράσινο μεγάλων αποστάσεων, με αυτονομία 452χλμ/φόρτιση, ανεβάζοντας την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού προς το μοντέλο”.

Ο εκπρόσωπος των Guinness World RecordsTM δήλωσε με τη σειρά του: “Ένα νέο ρεκόρ έχει καταγραφεί για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Συγχαίρουμε την Hyundai Motor για το κατόρθωμά της”.
 
Το KONA Electric απέδειξε αληθινή αξιοπιστία σε ακραίες συνθήκες. Στη διάρκεια της διαδρομής, στάθηκε στο ύψος του σαν ένα πραγματικό SUV σε εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, συνεχή χιονόπτωση και παγωμένους δρόμους. Το Ηλεκτρικό Σύστημα Ελέγχου Σταθερότητας (ESC) εξασφάλισε την σταθερότητα του οχήματος σε όλες τις περιπτώσεις. Τεχνολογία και επιδόσεις ανέβηκαν στο ψηλότερο σημείο χέρι-χέρι, κάνοντας το πράσινο αυτό μοντέλο περήφανο για το επίτευγμά του.

Δειτε Επισης

Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Νέος CEO του Ομίλου CTC o Βασίλης Ευγένιος-Εκτελεστικός σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Απαγορεύεται η μεταφορά της αργίας