Έτοιμη η κάβα του Cohiba Atmosphere Nicosia

Έτοιμη να εξυπηρετήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα είναι πλέον η κάβα του Nicosia Atmosphere Nicosia ο πελάτης του οποίου μπορεί να βρει παλαιωμένα και σπάνια αποστάγματα από ουίσκι, ρούμι, κρασιά, σαμπάνιες, βότκες κ.α.

Κυρίαρχη θέση στην κάβα κατέχει το Anama, ένα γλυκό κρασί σε στυλ κουμανταρίας.  Πρόκειται για ένα πραγματικό νέκταρ, ένα μείγμα περιορισμένης παραγωγής, αξεπέραστης ισορροπίας, έντασης και πολυπλοκότητας το οποίο απογειώνει τις αισθήσεις. Το απόσταγμα αυτό παλαιώνεται στην κάβα του Cohiba Atmospere Nicosia σε ειδικό βαρέλι μέσα από το οποίο ο πελάτης μπορεί να σερβιριστεί απ’ ευθείας, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία. Η κάβα επίσης έχει εξοπλιστεί με 200 ειδικά σχεδιασμένα και αριθμημένα μπουκάλια τα οποία περιέχουν αυτό το μοναδικό απόσταγμα.

Ακόμα ο πελάτης στο Cohiba Atmospere Nicosia μπορεί να προμηθευτεί ιδανικά δώρα για τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για ειδικά πακέτα με εορταστικό διάκοσμο με διαβαθμίσεις για το βαλάντιο του καθενός που μπορεί να περιέχουν ένα συνδυασμό ποτών, πούρων και ξηρών καρπών.  Μια τέλεια επιλογή για δώρο στα Χριστουγενιάτικα καλέσματα σε φίλους.
 
Στο Cohiba Atmosphere Nicosia κάποιος θα βρει μεγάλη συλλογή κουβανέζικων πούρων, διάφορα αξεσουάρ, μια κάβα και ένα μπαρ που διαθέτει ένα εύρος με τα καλύτερα οινοπνευματώδη για ιδανικό paring με το αγαπημένο σας πούρο, και τα καλύτερα μείγματα αρωματικών καφέδων.
 
Ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 12 τα μεσάνυκτα ακόμη και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, το  Cohiba Atmosphere Nicosia είναι ιδανικό για την παρέα, για στιγμές χαλάρωσης αλλά και για επαγγελματικές συναντήσεις και εξόδους. Προσφέρονται επίσης όλες οι διευκολύνσεις για εταιρικές παρουσιάσεις.
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης