Οι νέες φωτογραφίες από το Metropolis Mall

Τον θεμέλιο λίθο του εμπορικού κέντρου METROPOLIS Mall, στη Λάρνακα, κατέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
 

 



Το πολυαναμενόμενο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας θα περιλαμβάνει ευρεία γκάμα καταστημάτων, τα οποία πέραν της λιανικής προσφοράς θα εξυπηρετούν διάφορες άλλες ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων αυτών της ψυχαγωγίας και της εστίασης.


Παράλληλα, οι εξωτερικοί του χώροι θα μπορούν να αξιοποιηθούν για πολιτιστικές εκδηλώσεις, αποτελώντας έναν νέο προορισμό για τους καταναλωτές και τους επισκέπτες, όχι μόνο από την επαρχία Λάρνακα, αλλά της  ευρύτερης περιοχής και παγκύπρια. 
 


«Την ίδια στιγμή, η φιλικά συμμορφωμένη προς το περιβάλλον κατασκευή του, η βελτίωση της αισθητικής και η αναβάθμιση της δημόσιας οδικής υποδομής περιμετρικά του έργου, ως επίσης οι εκατοντάδες θέσεις εργασίας και τα φορολογικά και άλλα έσοδα που δημιουργεί, αποτελούν μέρος των πολλαπλασιαστικών ωφελημάτων που προκύπτουν από την ανέγερση του», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

 

 

 

Πρόκειται για μία επενδυτική δραστηριότητα του νοτιοαφρικανικού Ομίλου εταιρειών Acsion.
 

 

Αρκετές είναι οι αλυσίδες που κλείδωσαν την παρουσία τους στο νέο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας.

Ανάμεσά τους, τα καταστήματα Marks & Spencer, τα Stradivarius, Mango, Intimissimi, Calzedonia και Tezenis (του ομίλου  Mallouppas & Papacostas), τα καταστήματα Beauty Line και Holland & Barrett της X. A. Παπαέλληνας, καθώς και τα καταστήματα Inglot της Κώστας Παπαέλληνας.

Ταυτόχρονα, στο Metropolis Mall αναμένεται να είναι τα Costa Coffee (όμιλος Συμεωνίδης), ενώ σε προχωρημένο στάδιο είναι και οι επαφές με Zara και Υπεραγορές Αλφαμέγα.
 

Οι κατασκευαστικές εργασίες άρχισαν τον φετινό Ιούνιο και το Metropolis Mall αναμένεται να είναι έτοιμο το τέλος του 2020.
 

 

Το εμπορικό κέντρο, έκτασης 39.000 τ.μ θα διαθέτει συνολικά 135 καταστήματα, μεταξύ των οποίων θα περιλαμβάνονται υπεραγορά, σινεμά, καταστήματα ρούχων, food court, παιδότοποι και 1550 χώροι στάθμευσης. Ειδικότερα, θα υπάρχουν οκτώ καταστήματα fast food, τέσσερα εστιατόρια και τρείς καφετέριες.

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης