Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου ήρθαν στη Λευκωσία!

Η πρώτη υπεραγορά της αλυσίδας Παπαντωνίου στη Λευκωσία είναι γεγονός και ήρθε για να μοιραστεί τις αξίες που την διέπουν όλα αυτά τα χρόνια: Ποιότητα, ποικιλία, άριστη εξυπηρέτηση και πάντα με πολύ ελκυστικές τιμές! 

Με πέντε καταστήματα στην Πάφο και τρία στη Λεμεσό, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου κάνουν δυναμική είσοδο στην πρωτεύουσα, με την νέα υπερσύγχρονη υπεραγορά συνολικής έκτασης 3,300 τμ, στην καρδιά της Έγκωμης, και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλέως Παύλου 16 η οποία άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου.

«Το 1987 ξεκινήσαμε από τη Χλώρακα με μία αξία, να είμαστε ειλικρινείς. Μετά από 32 χρόνια παρουσίας οι Υπεραγορές Παπαντωνίου έρχονται και στη Λευκωσία με μια υπόσχεση: Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε άριστη ποιότητα, μοναδική εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία στις πιο νόστιμες και πρωτότυπες προτάσεις», αναφέρει ο Πάμπος Παπαντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος των Υπεραγορών Παπαντωνίου.

Στις Υπεραγορές Παπαντωνίου τα ψώνια γίνονται απόλαυση, αφού εκεί θα βρείτε άριστης ποιότητας επιλεγμένα προϊόντα στα τμήματα κρεοπωλείου, ιχθυοπωλείου, αρτοπωλείου, delicatessen, ψησταριάς και εστιατορίου, ενώ στο ισόγειο και στο υπόγειο του καταστήματος  224 χώροι στάθμευσης θα κάνουν πιο εύκολη και άνετη την πρόσβασή σας στην υπεραγορά.

Το κρεοπωλείο της Υπεραγοράς Παπαντωνίου, διαθέτει πάντα εξαιρετικής ποιότητας ντόπιο κρέας και εκλεκτές ποικιλίες από το εξωτερικό. Στη φρουταρία μπορείτε να απολαύσετε ολόχρονα αρώματα φρέσκων φρούτων και λαχανικών, και στο delicatessen αλλαντικά και τυριά τόσο από Κύπρο και Ελλάδα, όσο και από κάθε άλλη γωνιά του κόσμου. Ο φούρνος της Υπεραγοράς Παπαντωνίου διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα αρτοποιήματα, εκλεκτά ψωμιά και πεντανόστιμα κυπριακά εδέσματα, ζυμωμένα στο εργαστήριο του καταστήματος, από τους πιο έμπειρους τεχνίτες.

Η καφετέρια και το εστιατόριο προσφέρουν στον καταναλωτή μια βελτιωμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία,  καθώς τα ψώνια συνδυάζονται με απολαυστικό καφέ και γευστικά πιάτα που θα ικανοποιήσουν κάθε προτίμηση. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία φρεσκομαγειρεμένων παραδοσιακών φαγητών, οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας θα βρουν ολόφρεσκα πεντανόστιμα συσκευασμένα sushi.

Η Υπεραγορά Παπαντωνίου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από «αποκλειστικές μάρκες», πάντα με την  καλύτερη σχέση υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής, όπως τα κορυφαίας ποιότητας αγγλικά προϊόντα Sainsbury’s τα οποία διατίθενται αποκλειστικά στις Υπεραγορές Παπαντωνίου. Περισσότερες πληροφορίες στο www.papantoniou.com.cy.
 

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες