Η Marathon Trading παρουσίασε τα προϊόντα STARBALM

Δελτίο Τύπου  12/12/2019 18:00
Η Marathon Trading παρουσίασε τα προϊόντα STARBALM

Η Marathon Trading παρουσίασε τα προϊόντα STARBALM

Δελτίο Τύπου  12/12/2019 18:00
Τα νέα ιατροτεχνολογικά προϊόντα STARBALM Sport Care παρουσίασε σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση η Marathon Trading, καθώς εκεί βρέθηκαν εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και σπουδαίες προσωπικότητες από τον ιατρικό κόσμο της Κύπρου και όχι μόνο. Η παρουσίαση που είχε  τίτλο “Exercise with a Plan: The impact of sports on Cyprus Healthcare. A story from the Netherlands” ενημέρωσε τους προσκεκλημένους τόσο για τη σημαντικότητα της άσκησης, της σωστής αξιολόγησης αλλά και της πρόληψης στην περίπτωση τραυματισμού. 

RELATED ARTICLES


 
Την εκδήλωση χαιρέτησε η Πρέσβειρα του Βασιλείου της Ολλανδίας στην Κύπρο, κυρία Nathalie Jaarsma, όπου τελούσε υπό την αιγίδα της και φιλοξενήθηκε στην πρεσβευτική κατοικία. Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση ήταν o πρόεδρος της Novum Pharma International Mr. Dirk Jan van Tintelen, ο Εργοφυσιολόγος – Προπονητής Δρομέων Αντοχής Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης και ο φυσιοθεραπευτής αθλητικών τραυματισμών Κωνσταντίνος Βωνιάτης. Επίσης εκ μέρους της Marathon Trading η product manager Ελένη Λόφα, ευχαρίστησε την πρέσβειρα για τη φιλοξενία της, όπως επίσης και τον κύριο Dirk Jan για την παρουσία του.
 
Τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα STARBALM είναι ειδικά σχεδιασμένα για ανθρώπους που τους αρέσει η άθληση, καθώς προλαμβάνουν τους τραυματισμούς και  διευκολύνουν τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος της άσκησης ανάλογα με τα όρια του κάθε σώματος. Τα προϊόντα STARBALM διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες : ΠΡΙΝ/ ΚΑΤΑ/ ΜΕΤΑ την άθληση. Η συγκεκριμένη κατηγοριοποίηση διαχωρίζει  ποιο προϊόν προορίζεται για κάθε σκοπό, δεδομένου ότι η γκάμα περιλαμβάνει πολλά προϊόντα και θα εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Η κατηγορία στην οποία ανήκει κάθε προϊόν επισημαίνεται με έντονη γραφή και υπογράμμιση στη συσκευασία του. Η σειρά Red είναι κατάλληλη τόσο πριν από την άθληση βοηθώντας την προθέρμανση, όσο και μετά την άθληση για μασάζ χαλάρωσης (ΠΡΙΝ/ΜΕΤΑ).
Η σειρά STARBALM διατίθεται παγκοσμίως σε πάνω από 45 χώρες
 
Διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία από την Marathon Trading.
 
 
9
Κωνσταντίνος Βωνιάτης και Γιώργος Λουκαΐδης
 
11
Nathalie Jaarsma, Jasper van Tintelen, Dirk van Tintelen, Έλενα Καπακιώτου
 
12
H πρέσβειρα του βασιλείου της Ολλανδίας στην Κύπρο Nathalie Jaarsma
 
13
Έλενα Καπακιώτου
 
14
Όλη η ομάδα της Marathon Trading και των προϊόντων Starbalm με την Πρέσβειρα του Βασιλείου της Ολλανδίας στην Κύπρο
 
15
Ελένη Λόφα
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας