Έχει delivery στο Μιτσερό…

Έχει delivery στο Μιτσερό…

Έχει delivery στο Μιτσερό…

Το Μιτσερό δεν έχει μόνο το γνωστό σε όλους μας κούσπο, αλλά και επιχειρήσεις που ξέρουν να πρωτοπορούν.

RELATED ARTICLES

Ο λόγος για την Υπεραγορά Γεώργιος Ανδρέου στην κοινότητα η οποία προσφέρει τη δυνατότητα delivery κάθε Πέμπτη απόγευμα στο σπίτι ή στο γραφείο σας στην επαρχία Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε στο InBusinessNews ο διευθυντής της Υπεραγοράς Γιώργος Ανδρέου με έξτρα χρέωση για το delivery €2 και με ελάχιστη παραγγελία τα €50 μπορούν κάθε Πέμπτη απόγευμα να έρθουν στο χώρο σας, στο σπίτι ή στο γραφείο και να σας παραδώσουν τα ψώνια σας.

«Επιλέξαμε την Πέμπτη καθώς είναι η μέρα που παραλαμβάνουμε φρέσκα φθαρτά και κρεατικά και είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε όποιο το επιθυμεί στη Λευκωσία. Αυτή την υπηρεσία την προσφέρουμε στο Μιτσερό εδώ και 25 χρόνια, ενώ την παρέχουμε με την ίδια χρέωση και σε 14 κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας», υπογράμμισε.

Ο Σωτήρης Ανδρέου ανέφερε πως ήδη υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για αυτή την υπηρεσία που προσφέρουν δηλώνοντας ετοιμότητα να δεχθούν και άλλους πελάτες.

«Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία 30 χρόνων στον κλάδο και εργαζόμαστε 365 μέρες το χρόνο από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ. Γνώμονας μας είναι πάντα η εξυπηρέτηση των πελατών μας», κατέληξε.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99683610

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας