3+1 εκλεκτά δώρα για τους σημαντικούς σας συνεργάτες

Άλλοι επιλέγουν να πρωτοτυπήσουν τώρα τα Χριστούγεννα με δώρα τα οποία δεν συνηθίζονται τις γιορτές και άλλοι επιλέγουν να κινηθούν σε πιο κλασικά μονοπάτια των οποίων το αποτέλεσμα είναι ασφαλές και εγγυημένο. 
 
Όποιος και αν είναι ο δρόμος τον οποίο θα επιλέξετε, μεγάλη σημασία έχει πρωτίστως η σκέψη και κατ’ επέκταση η πράξη με την προσφορά του δώρου στους συνεργάτες σας, αλλά ότι και να λέμε …κακά τα ψέματα και το δώρο πρέπει να σας βγάζει ασπροπρόσωπους.
 
Εμείς ψάξαμε και ετοιμάσαμε μια λίστα με πρωτότυπες αλλά και κλασικές επιλογές με εκλεκτά δώρα τα οποία μπορείτε να προσφέρετε άφοβα στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε δίχως να κινδυνεύσετε να εκτεθείτε.
 
  1. Γλυκά
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σ’ έναν γλυκό πειρασμό ιδιαίτερα τώρα τις γιορτές που το επιβάλλει και το έθιμο να βγούμε λίγο από τη ρουτίνα και τα τετριμμένα ακόμα και σε θέματα διατροφής. Ουδείς από τους συνεργάτες σας μπορεί να πει όχι σε ένα γλυκό κλασικό και μη.
 
  1. Ημερολόγια
Νέος χρόνος και το μέτρημα το πάμε από την αρχή με νέους στόχους και νέες επιδιώξεις. Ένα εξίσου κλασικό δώρο το οποίο όμως μπορεί να διαφοροποιείται και να πρωτοτυπεί στην κατασκευή. Η χρησιμότητά του δε είναι γνωστή και απαραίτητη για κάθε γραφείο.
 
  1. Gadgets
Και μιας και μιλάμε για σύγχρονες τάσεις, ουαί κι αλίμονο να λείπουν από έναν κατάλογο εταιρικών δώρων τα μικρά τεχνολογικά θαύματα που πλέον θεωρούνται απαραίτητα για τον καθένα μας όπως ένα σετ ακουστικών ή ένας ασύρματος φορτιστής.
 
  1. Κρασί
Μιλώντας για ασφαλείς και εγγυημένες επιλογές για χριστουγεννιάτικα εταιρικά δώρα, ένα μπουκάλι κρασιού δεν πρόκειται να σας προδώσει ποτέ, νοουμένου φυσικά ότι πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας οίνο, όπως η σειρά που διαθέτει η ΚΕΟ, η οποία ετοίμασε μια μεγάλη σειρά δικής της παραγωγής και εισαγωγής για να δημιουργήσετε τα δικά σας δώρα. Οι συνδυασμοί σας μπορούν να συσκευαστούν σε εορταστικά κουτιά μίας, δύο και τριών φιαλών.
 
Δείτε εδώ τον χριστουγεννιάτικο κατάλογο κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών της ΚΕΟ.
 
 

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls