Unicars: Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Audi

Η Unicars,  παρουσίασε το νέο Audi e-tron, για πρώτη φορά στην Κύπρο στην καθιερωμένη εκδήλωση Audi & Wine, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στο Audi Terminal στη Λευκωσία. Ένα αυτοκίνητο που αποτελεί σημείο αναφοράς  όχι μόνο για την Audi αλλά για ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως . Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το εντυπωσιακό αμιγώς  ηλεκτρικό Audi e-tron, το οποίο βάζει την υπογραφή της μάρκας για το μέλλον. Το μέλλον είναι ηλεκτρικό και είναι ήδη εδώ!
 
Το νέο Audi e-tron θα μυήσει τους καταναλωτές στον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης και θα διαμορφώσει το μέλλον. Με το συνδυασμό της ηλεκτροκίνησης και ενός υπερσύγχρονου αλλά συνάμα λιτού εσωτερικού χώρου, το πρώτο καθαρά ηλεκτρικό SUV δημιουργεί μια νέα εμπειρία κίνησης . Είτε οδηγείτε στην πόλη ή κάνετε μακρινά ταξίδια, είτε απλά παρκάρετε το Audi e-tron είναι εδώ για να διευκολύνει τη ζωή σας.
 
Το μεγάλο SUV συνδυάζει τον sport χαρακτήρα με την καθημερινή πρακτικότητα. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες, μαζί με την νέα έκδοση quattro (EDP), προσφέρουν εκπληκτική απόδοση και ευέλικτο χειρισμό. Η μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης είναι η βάση για αυτονομία μεγαλύτερη από 400 χιλιόμετρα η οποία  οφείλετε  κυρίως στο καινοτόμο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το οποίο είναι υπεύθυνο για έως και το 30% της αυτονομίας και το οποίο χρησιμοποιεί πρώτη η Audi. Σε συνδυασμό με μια μεγάλη  γκάμα επιλογών φόρτισης τόσο για το σπίτι αλλά και εκτός του χώρου σας , μπορείτε να απολαύσετε μια πλήρη και εις βάθος ηλεκτρική οδηγική απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς.
 
Η βραδιά συνεχίστηκε σε μια απόλυτα εορταστική ατμόσφαιρα, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν εκλεκτά εδέσματα και κρασιά υψηλής ποιότητας από τα Bavarian Delicatessen και Vinologie, καθώς και εξαιρετική μουσική από Dj, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει τους καλεσμένους της η Unicars με τη μοναδική φιλοξενία της στο καθιερωμένο ετήσιο Audi & Wine event.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls