Black Friday στη Μαρίνα Λεμεσού

Η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο Black Friday ξεκίνησε και η Μαρίνα Λεμεσού ετοιμάζεται να σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία αγορών. Απόλυτα εναρμονισμένη με όλο τον πλανήτη που γιορτάζει αυτή την ημέρα, η Μαρίνα Λεμεσού μπαίνει σε ένα νέο επίπεδο για «ψώνια πάνω στη θάλασσα» με εκπτώσεις και ειδικά πακέτα προσφορών από τα περισσότερα exclusive καταστήματά της.

Υψηλής ραπτικής μόδα για άντρες και γυναίκες, αξεσουάρ, κομψά αθλητικά είδη, γκατζετάκια νέας γενιάς, προϊόντα Apple, εκλεκτά προϊόντα οράσεως, εξατομικευμένα ιστιοπλοϊκά ενδύματα και αξεσουάρ, πούρα, κρασιά και διάφορα άλλα ποτά, είναι μερικά από τα προϊόντα που θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σε ειδική έκπτωση Black Friday από τα καταστήματα iStorm, Ralph Lauren, Diesel, Zilli Boutique, PAG Boutique, ΑΒΒΑ Concept Store, Après Ski World, La Plage Marine, Ship 2 Shore, Cigar Lounge και Comar Marine της Μαρίνας Λεμεσού.

Την εορταστική ατμόσφαιρα θα εμπλουτίσει το Ράδιο Πρώτο που θα εκπέμπει ζωντανά από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 και ζωντανή μουσική με τους GEON και INNA από τις 19:30 μέχρι τις 21:30 το βράδυ, ενώ απολαυστικά εδέσματα και κοκτέιλ θα συμπληρώσουν τον όμορφο περίπατό σας με θέα τη μαγεία της θάλασσας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα της Μαρίνας Λεμεσού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com. 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν