Με όχημα την Soulfull Enterprises η εξαγορά του Νicosia Mall

Με όχημα την Soulfull Enterprises η εξαγορά του Νicosia Mall

Με όχημα την Soulfull Enterprises η εξαγορά του Νicosia Mall

Mε όχημα την εταιρεία Soulfull Enterprises LTD θα γίνει τελικά η εξαγορά του 64% του Nicosia Mall. Όπως αναφέρεται σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με κοινοποίησή της προς την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού γνωστοποίησε ότι πρόκειται να προβεί σε απόκτηση ελέγχου της Nicosia Mall Holdings (NMH) Ltd.
 
Η Soulfull Enterprises Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, θυγατρική της K. Athienitis Contractors - Developers Public Limited και αποτελεί υφιστάμενο μέτοχο της Nicosia Mall Holdings (NMH) Ltd. Η Soulfull Enterprises Ltd είναι εταιρεία ειδικού σκοπού και η μόνη της δραστηριότητα είναι να κατέχει μετοχές στην Nicosia Mall Holdings (NMH) Ltd.
 
Η K. Athienitis Contractors-Developers Public είναι δημόσια εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και είναι η μητρική εταιρεία του Ομίλου K. Athienitis.
 
Ο Όμιλος K. Athienitis ασχολείται με την παροχή κατασκευαστικών υπηρεσιών (construction services) και την ανάπτυξη γης (real estate development). Στόχο στην παρούσα πράξη συγκέντρωσης αποτελεί η  Nicosia Mall Holdings (NMH) Ltd, η οποία είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η εν λόγω εταιρεία συστάθηκε ως όχημα ειδικού σκοπού και με μόνη εργασία να ενεργεί ως ιθύνουσα εταιρεία (holding company) του συγκροτήματος εταιρειών του Εμπορικού Κέντρου.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας