Η νέα συσκευή IQOS 3 DUO έρχεται στην Κύπρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το λανσάρισμα της καινούργιας συσκευής IQOS 3 DUO στο κατάστημα IQOS στο The Mall of Cyprus, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Η καινούργια συσκευή IQOS 3 DUO κυκλοφορεί επίσημα, σε παγκόσμιο επίπεδο, στις 4 Νοεμβρίου. Τα καταστήματα IQOS στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία, Kings Avenue Mall στην Πάφο και στο My Mall στη Λεμεσό, έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό για 3 μόνο ώρες, να αποκτήσει πρώτο την καινούργια συσκευή.

Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για το κοινό και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο χώρο προκειμένου να προμηθευτούν την καινούργια, εξελιγμένη συσκευή.

Στόχος της Philip Morris International με τη δημιουργία του IQOS ήταν και είναι η εξεύρεση της ασφαλέστερης εναλλακτικής λύσης στο κάπνισμα και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες καπνιστές, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν προϊόντα καπνού ή νικοτίνης και δεν προτείνεται σε άτομα που δεν έχουν καπνίσει ποτέ ή έχουν κόψει το κάπνισμα. Χάρη στην προηγμένη επιστήμη και την πρωτοποριακή τεχνολογία HeatControl™, το IQOS θερμαίνει τον καπνό αντί να τον καίει, προσφέροντας αυθεντική γεύση αληθινού καπνού, χωρίς τη δυσάρεστη μυρωδιά του τσιγάρου, χωρίς στάχτη και χωρίς τον καπνό του τσιγάρου.

Δειτε Επισης

Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου
Εξαγωγές ύψους €508,39 εκ. προς χώρες της Ε.Ε. και €1,84 δισ. προς τρίτες χώρες από Κύπρο το 2023
Απόφαση-ορόσημο για το χαλλούμι με πενταετή παράταση της δυνατότητας για την ποσόστωση
Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Kassatly στον Ύψωνα-Τι δηλώνει ο Nayef Kassatly (videos & pics)