Και στην Κύπρο η έκδοση του Jameson Caskmates IPA

Η έκδοση του Jameson Caskmates IPA έφθασε και στην Κύπρο, ενισχύοντας περαιτέρω την καινοτόμο σειρά των whisky Jameson Caskmates που είναι παλαιωμένα σε βαρέλια με καρυκεύματα μπύρας. 
 
Το Jameson Caskmates IPA αποτελεί το επόμενο κεφάλαιο μιας ιστορίας που ξεκίνησε το 2013 όταν ο Brian Nation, Master Distiller στο Middleton Distillery και ο Dave Quinn, Master of Whiskey Science, συναντήθηκαν με τον ιδρυτή του Franciscan Well και αρχιζυθοποιό, Shane Long σε ένα τοπικό μπαρ στο Cork της Ιρλανδίας. Οι Master Distillers του Jameson Irish Whiskey συμφώνησαν να δανείσουν μερικά άδεια βαρέλια Jameson στο ζυθοποιείο για να ανακαλύψουν την επίδραση που θα είχε το Jameson στην Ιρλανδική μαύρη μπύρα stout. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και αφού τα βαρέλια Jameson είχαν αποκτήσει λίγο από τον χαρακτήρα αυτής της μπύρας, επέστρεψαν στο αποστακτήριο του Jameson, ώστε να χρησιμοποιηθούν ξανά στο τελευταίο στάδιο παλαίωσης μιας μικρής ποσότητας Jameson Irish Whiskey, δημιουργώντας έτσι το Jameson Caskmates Stout.
 
Αφού το Jameson Caskmates Stout αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία, η ομάδα του Jameson είχε την περιέργεια να δοκιμάσει μια νέα μπύρα. Μετά από πολλή έρευνα ανακάλυψε ότι μια zesty IPA μπύρα από την Eight Degrees Brewing ήταν ο τέλειος συνδυασμός για την απαλή γεύση του Jameson Irish Whiskey.
 
Με τη δημιουργία του Jameson Caskmates IPA, οι Jameson Masters δημιούργησαν το ιδανικό ουίσκι για συνδυασμό με μπύρα IPA.
 
Το Jameson Caskmates IPA (όπως και όλοι οι κωδικοί κάτω από την ομπρέλα του Jameson) είναι τριπλά αποσταγμένο και έχει παλαιωθεί σε βαρέλια IPA από τη craft ζυθοποιία, Eight Degrees Brewing, γνωστή για την «περιπετειώδη» προσέγγισή της στην παρασκευή μπύρας χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά συστατικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα ουίσκι με τη χαρακτηριστική απαλότητα του Jameson Irish Whiskey συνδυασμένο με νότες λυκίσκου και φρέσκων εσπεριδοειδών. Εμφιαλωμένο σε 40% ABV, το Jameson Caskmates IPA είναι πλέον διαθέσιμο και στην Κύπρο.
 
Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Jameson Irish Whiskey, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου