Ο Mr Zara θέλει τον έλεγχο του Kings Avenue Mall

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Saywear Ltd με κοινοποίηση της προς την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού γνωστοποίησε ότι πρόκειται να προβεί σε απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της Athiari Commercial (Paphos) Ltd, μέσω της ILERA Properties Ltd.

Η Saywear Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο λιανικό εμπόριο ειδών ένδυσης, υποδημάτων και συναφών αξεσουάρ καθώς και με το εμπόριο οικιακών ειδών μέσω των μαρκών Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Oysho, Bershka και Zara Home. Επιπρόσθετα μέσω εταιρειών χαρτοφυλακίου, δραστηριοποιείται και στον τομέα των ακινήτων.

Η Athiari Commercial (Paphos) Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη ακινήτων και έχει προσχωρήσει στην ανέγερση του εμπορικού κέντρου KINGS AVENUE MALL και η μόνη δραστηριότητα της είναι η ιδιοκτησία και/ή εκμετάλλευση και/ή αξιοποίηση του εν λόγω εμπορικού κέντρου.

Η ILERA Properties Ltd είναι εταιρεία ειδικού σκοπού δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα η Saywear του Σώζου Χουλιώτη ελέγχει το 30% του Kings Avenue Mall, ενώ το ίδιο ποσοστό έχουν η Τράπεζα Κύπρου και η Aristo Developers, ενώ τα 10% ελέγχεται από τις εταιρείες Ζορπάς, Athinodorou Brothers και τον Όμιλο Λατούρος
 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο