Δημοσιογραφική διάσκεψη στην Τσιμεντοποιία Βασιλικού

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκπαιδεύσεων στις Εγκαταστάσεις της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού, δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα «50+ χρόνια ζωής της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού και η προσφορά της στην Κυκλική Οικονομία, στο Περιβάλλον και στον Άνθρωπο». Η διάσκεψη αποσκοπούσε στην ενημέρωση των ΜΜΕ αναφορικά με την εξέλιξη της Εταιρείας, στο πλαίσιο του σεβασμού και της προσφοράς της στην κυπριακή κοινωνία. 
 
Κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Εταιρείας ανέφερε πως η Τσιμεντοποιΐα Βασιλικού διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής στην Ευρώπη και συγκαταλέγεται στις 12 από τις 33 χώρες στην Ευρώπη όπου δραστηριοποιείται ένας μόνο παραγωγός. Επιπρόσθετα, το βιομηχανικό λιμάνι, το οποίο κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από την Εταιρεία, αποτελεί πυρήνα ανάπτυξης του ενεργειακού κέντρου.
 
Στη συνέχεια, οι παρουσιάσεις επικεντρώθηκαν στην εξέλιξη της Εταιρείας σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, στην αγορά τσιμέντου, στην κυκλική οικονομία μέσα από τη διαχείριση των εναλλακτικών καυσίμων, στη διαχείριση ενέργειας, με τη δημιουργία φωτοβολταϊκου πάρκου,  και στην προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία, μέσα από στοχευμένες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
 
Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης έγινε διάλογος με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε όλα τα παραπάνω θέματα προκειμένου να αποτυπωθεί η πραγματική εικόνα της Εταιρείας.
 
Στόχος της Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού είναι να παραμείνει μια βιώσιμη εταιρεία, σταθερή στην ανοδική της πορεία και στο ποιοτικό προϊόν της, να διατηρηθεί ως ο επιθυμητός προμηθευτής των πελατών της και ο ελκυστικός εργοδότης επιλογής για τον οποίο όλοι θα επιθυμούσαν να εργάζονται.
 

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες