Οι τρεις Κουκουβάγιες του Οινοποιείου Ζαμπάρτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Rebuke στη Λάρνακα η παρουσίαση των νέων ετικετών της σειράς κρασιών Κουκουβάγια του Οινοποιείου Ζαμπάρτας. Φίλοι και συνεργάτες του Οινοποιείου Ζαμπάρτας και της εταιρίας Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. (αποκλειστικού διανομέα των κρασιών Ζαμπάρτας) είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ανανεωμένη σχεδιαστικά σειρά κρασιών και να τα δοκιμάσουν.

Τα κρασιά συνοδεύτηκαν από γεύσεις που επιμελήθηκε ο σεφ του εστιατορίου και που επιλέχθηκαν ώστε να παντρεύονται με κάποιο από τα τρία κρασιά, τη λευκή, ροζέ και Ερυθρή Κουκουβάγια.  

Οι τρεις Κουκουβάγιες έχουν ευχάριστο και φρουτώδη αρωματικό και γευστικό προφίλ και είναι ιδανικές για καθημερινή κατανάλωση και για τις χαλαρές στιγμές. Η νέα οπτική ταυτότητα της σειράς Κουκουβάγια περιλαμβάνει τρία αφαιρετικά μάτια/ φεγγάρια σε βραδινή χρωματική παλέτα. Συνοδεύονται από μία condensed γραμματοσειρά στην οποία έγινε αντικατάσταση του επαναλαμβανόμενου «ου» με ένα σύμπλεγμα γραμμάτων. Ως αποτέλεσμα έχουμε μια πιο σύντομη ανάγνωση της λέξης Κουκουβάγια και μία μοναδική τυπογραφική αποτύπωση του ονόματος. Τη φρέσκια ματιά των ετικετών επιμελήθηκε η σχεδιάστρια Μύρια Κοννάρη. 
 


 

 

Η Λευκή Κουκουβάγια, ένα κρασί από την ποικιλία Ξυνιστέρι, έχει ευχάριστα αρώματα εσπεριδοειδών, τροπικές νότες, ελαφρύ σώμα και ευχάριστη φρουτώδη γεύση. Συνοδεύει σαλάτες, λευκά τυριά και ελαφριά πιάτα με ψάρι ή λευκό κρέας στη σχάρα. Η Ροζέ Κουκουβάγια, είναι ένα κρασί από την ποικιλία Ματάρο. Χαρακτηρίζεται από έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων και ροδοπέταλων και έντονη αλλά ισορροπημένη οξύτητα.
 



Συνοδεύει πιάτα με ψάρι, καθώς και ασιατικές γεύσεις όπως sushi και ταϊλανδέζικο curry.  Η Ερυθρή Κουκουβάγια, ένα κόκκινο κρασί από τις ποικιλίες Ματάρο και Σιράζ  έχει ένα έντονο ρουμπινί χρώμα, αρώματα μαύρων και κόκκινων φρούτων, ισορροπημένη οξύτητα και μακρά επίγευση.
 


Συνοδεύει κρεατικά στη σχάρα, μακαρονάδες με κόκκινες σάλτσες, κίτρινα τυριά καθώς και κυπριακούς μεζέδες.

 

 

Τη σειρά Κουκουβάγια και την υπόλοιπη γκάμα των κρασιών από το Οινοποιείο Ζαμπάρτας διανέμει αποκλειστικά η εταιρία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. Μπορείτε να τα βρείτε σε κάβες, εστιατόρια και επιλεγμένες υπεραγορές. 

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Κορυφαία κοινή προτεραιότητα για Κύπρο και Ισραήλ ο Great Sea Interconnector
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
Μειώνεται η ζήτηση για επιχειρηματικά δάνεια, αμετάβλητη για στεγαστικά