Φώτος Φωτιάδης Διανομείς: 20 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την Diageo

Στo πλαίσιo του ετήσιου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της Diageo Europe, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Βουκουρέστι, η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς και η Diageo, η μεγαλύτερη εταιρεία αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, γιόρτασαν τη συμπλήρωση 20 χρόνων επιτυχημένης συνεργασίας, ανοίγοντας τον ορίζοντα της κοινής τους πορείας προς το μέλλον και θέτοντας ταυτόχρονα νέους υψηλούς στόχους. 

Η όλη εκδήλωση,  φιλοξενήθηκε στη Ρουμανία, καθώς η θυγατρική της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, PPD Romania, είχε κατακτήσει πέρυσι για 3η φορά το κορυφαίο βραβείο “Partner of the Year”. 

Σε σχετικές δηλώσεις του, ο κ. Michael Holm, General Manager Diageo Europe Partner Markets, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα 20 χρόνια συνεργασίας μας με τη Φώτος Φωτιάδης Διανομείς. Όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλη και παραγωγική συνεργασία, μαζί έχουμε αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις. Χαράξαμε μια διαδρομή εξαιρετικών επιδόσεων, επεκτείνοντας με ιδιαίτερη επιτυχία την κοινή μας δραστηριότητα σε νέες γεωγραφικές περιοχές. Τώρα επικεντρωνόμαστε στον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στην αγορά, σε μια αποστολή αμοιβαίου οφέλους». 

Ο κ. Αλέξης Φωτιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, ευχαρίστησε την Diageo για την πολυετή εμπιστοσύνη, την άριστη συνεργασία και τόνισε ότι: «Η Diageo αποτελεί την πρώτη μεγάλη διεθνή εταιρεία που εμπιστεύθηκε την Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, μετά την ίδρυσή της το 1998, δίνοντας μια καθοριστική ψήφο εμπιστοσύνης στις ικανότητές της. Oι κορυφαίες μάρκες της Diageo συνέβαλαν στην περαιτέρω εδραίωση μας στην αγορά, ενώ καταλυτική ήταν η παρότρυνσή της στην υλοποίηση της στρατηγικής επέκτασής μας σε τρεις χώρες στο εξωτερικό. Η στενή συνεργασία με έναν κολοσσό του κλάδου, μας έχει εφοδιάσει με πολύτιμες εμπειρίες, τεχνογνωσία και εξειδίκευση. Το πιο σημαντικό όμως μάθημα για όλους μας είναι ότι μαζί μπορούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε μπροστά, με δίψα για ανάπτυξη και προσήλωση στην αριστεία, μέσα από επαγγελματισμό και κουλτούρα υψηλής απόδοσης».

Η Diageo κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά αλκοολούχων ποτών με κορυφαίες μάρκες όπως Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Bailey’s, Tanqueray, Gordon’s, Captain Morgan, Guinness και πολλές άλλες, και αναπτύσσεται πάνω στις αρχές και αξίες που θέτουν οι κολοσσοί της βιομηχανίας.

Η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, βρίσκεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους συνεργάτες της Diageo στην Ευρώπη και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της σε 4 συνολικά χώρες. Την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Κροατία και τη Σλοβενία.

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν