Private Label Products - Υπεραγορές MAS: Η μοναδική αλυσίδα λιανικής με παρουσία σε όλα τα προϊόντα

Οι υπεραγορές MAS κατέχουν ηγετικό ρόλο στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με πέραν των 1300 κωδικών, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες εμπορευμάτων.
«Τα δικά μας προϊόντα έχουν παρουσία σε όλες τις κατηγορίες εμπορευμάτων και είμαστε η μοναδική αλυσίδα  λιανικής που μπορούμε να επικαλεστούμε κάτι τέτοιο» όπως δήλωσε στην κάμερα του InBusinessNews ο Λούκας Ζουρίδης, Γενικός Διευθυντής των υπεραγορών MAS. Πρόσθεσε, ότι τα Private Label Products θα συνεχίσουν να παίρνουν μερίδια αγοράς έναντι των brands, δίνοντας παραδείγματα τα προϊόντα των υπεραγορών MAS που έχουν καταφέρει να πάρουν το brand leadership.
 

 
Ποια είναι τα brands σας και γιατί τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας είναι σημαντικά;
Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η δική μας ιδιωτική ετικέτα είναι η πιο ολοκληρωμένη σειρά που υπάρχει σήμερα στο κυπριακό λιανικό εμπορείο. Κάτω από τις 3 επωνυμίες «Mr. Grand» «Mas BEST BRAND» και  «Από τον τόπο μας.» Έχουμε πέραν των 1300 κωδικών, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες εμπορευμάτων!
Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας είναι πολύ σημαντικά στο ότι δίνουν στον καταναλωτή μια λύση εξαιρετικής ποιότητας μια λύση καλύτερης τιμής. Βοηθούν στο να μειώσουν τις τιμές δημιουργώντας ανταγωνισμό μεταξύ των brands και είναι ένας πολύ καλός τρόπος διαφοροποίησης της αλυσίδας από τον ανταγωνισμό.

 
Πώς τα δικά σας προϊόντα private label διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό;
Η δική μας ιδιωτική ετικέτα διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό αφού προσφέρει στον καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα, μια λύση χαμηλότερης τιμής από τα brands, καλύπτουν όλες τις κατηγορίες προϊόντων από πάστα ελιάς μέχρι πάνες ενηλίκων. Έχουμε και τα προϊόντα “Από τον τόπο μας” που παράγονται στην Ελλάδα παίρνοντας πρώτες ύλες από την εγχώρια αγορά.
 

Σε ποιες κατηγορίες έχουν παρουσία τα προϊόντα σας και πώς βλέπετε το μέλλον της ιδιωτικής ετικέτας στη Κύπρο;
Τα δικά μας προϊόντα έχουν παρουσία σε όλες τις κατηγορίες εμπορευμάτων και είμαστε η μοναδική αλυσίδα  λιανικής που μπορούμε να επικαλεστούμε κάτι τέτοιο. Το μέλλον της κυπριακής ετικέτας στο λιανικό εμπόριο είναι ότι τα ποιοτικά προϊόντα θα συνεχίσουν να παίρνουν μερίδια έναντι των brands. Εμείς έχουμε πολλά παραδείγματα όπου δικά μας προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας έχουν καταφέρει να πάρουν το brand leadership. Παραδείγματα είναι το μέλι, το μωρομάντιλο, το χαρτί κουζίνας, το χαρτί τουαλέτας, το σκυβαλοσακουλο, το δισκάκι αλουμινίου, το αλουμινόχαρτο και πολλά άλλα.
 

Δειτε Επισης

Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση