Art of Italicus Aperitivo Challenge 2019: Ο νικητής του ελληνικού διαγωνισμού στον παγκόσμιο τελικό

Ο bartender Κωνσταντίνος Καζέλης από το bar Lost + Found Drinkery (World 50’s) της Κύπρου αναδείχθηκε νικητής του ελληνικού διαγωνισμού Art of Italicus Aperitivo Challenge 2019 με συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο, κατακτώντας τον τίτλο “Italicus Bar Artist of Greece 2019”. 

Ο Κωνσταντίνος Καζέλης με το aperitivo cocktail του Cosimo, εντυπωσίασε τους κριτές, κατακτώντας την πρώτη θέση και παίρνοντας το εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό τον Νοέμβριο, που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη ανάμεσα σε 13 χώρες και θα αναδείξει τον “World Bar Artist of the Year 2019”. 

Ο διαγωνισμός του πολυβραβευμένου spirit, Italicus Rosolio di Bergamotto, διοργανώθηκε στην Αθήνα από την εταιρεία Granikal, που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας του για Ελλάδα. Επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας  του “Italicus Rosolio di Bergamotto” στην Κύπρο, είναι η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.
 


 

 

Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό ξεπέρασαν και φέτος κάθε προσδοκία, με τους Bartender από πολλά γνωστά bar της Ελλάδας και της Κύπρου, να εμπνέονται από την τέχνη και να δημιουργούν ευφάνταστα cocktails στυλ aperitivo, με βάση το Italicus. Η επιλογή των 10 φιναλίστ έγινε από επιτροπή της Italicus στο Λονδίνο. Ο τελικός της Ελλάδας  στην Αθήνα, έγινε στο νέο bar – restaurant της Κάβας Νέκταρ στο κέντρο της Αθήνας. Κριτές του διαγωνισμού ήταν ο Global Ambassador του Italicus Luca Missaglia, ο co-founder της Three Cents Artisanal Beverages και γνωστός bartender Δημήτρης Νταφόπουλος και η ελληνίδα Brand Ambassador του Italicus Αγάπη Πετροπούλου. 
 


Στην τελική τριάδα κατάφεραν ακόμη να διακριθούν η κα. Δήμητρα Αντωνακοπούλου από το bar-restaurant Artisanal και ο Κωνσταντίνος Ζησόπουλος από το ξενοδοχείο Four Seasons της Αθήνας. 

 

 


Αναλυτικά οι 10 finalist που διαγωνίστηκαν ήταν:

1. Χρήστος Πάνου, Ρέθυμνο, Livingroom lounge bar
2.Πέτρος Γκίζας, Αγιος Νικόλαος, Bajamar bar 
3. Παντελής Τσιούλκας, Θεσσαλονίκη, Paraty & Loft bar 
4.Aλέξανδρος Ψαράς, Θεσσαλονίκη, Pantheon bar 
5. Δήμητρα Αντωνακοπούλου, Αθήνα, Artisanal bar 
6. Κωνσταντίνος Καζέλης, Λευκωσία Κύπρος, Lost + Found drinker 
7. Ιωάννης Μηλιώτης, Χίος, ΟΖ cocktail bar 
8. Κωνσταντίνος Ζησόπουλος, Αθήνα, Taverna 37 by Four Seasons Astir Palace Hotel 
9. Πέτρος Νερομηλιώτης, Αθήνα, Pere Ubu bar 
10. Αγγελος Μπάφας, Θεσσαλονίκη, Μαμαλουκα bar 

Η Τέχνη σε κάθε έκφραση της παραμένει το επίκεντρο του παγκόσμιου διαγωνισμό Art of Italicus Aperitivo Challenge. Το Italicus έχει κατακτήσει ήδη τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, όντας στην κορυφή των προτιμήσεων bartender και καταναλωτών, που αναζητούν την εκλεπτυσμένη γεύση του. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22897300 ή στο info@vel.com.cy.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο