Επιστροφή στα θρανία και φέτος στη Lidl Cypus

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, η επιστροφή στα θρανία γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ! Από τη Δευτέρα 26.08. έως τις 23.09. μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές με παραλαβές νέων προϊόντων και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 
 
Όλα όσα χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά, θα τα βρείτε στα 17 καταστήματα της Lidl Κύπρου σε όλη τη χώρα· ποιοτικά προϊόντα, πάντα σε μοναδικές τιμές. Σχολικά είδη όπως σχολικός ρουχισμός, τσάντες, γραφική ύλη, υπέροχες νέες επιλογές για την καθημερινή διατροφή των παιδιών στο σχολείο, αλλά και τα Stikeez.
 
Στα Lidl, οι επισκέπτες μπορούν να εξοπλιστούν πλήρως με όλα όσα χρειάζονται για τη νέα σχολική χρονιά, στις καλύτερες τιμές. Κασετίνες και τσάντες για κάθε ηλικία, γραφική ύλη, αλλά και προϊόντα καθημερινής διατροφής. Συγκεκριμένα, η Lidl ξεκινά μαζί σας μια δημιουργική χρονιά με ακόμα μεγαλύτερη γκάμα από ποιοτικά προϊόντα που σας δίνουν έμπνευση να ετοιμάσετε καθημερινά νόστιμα και υγιεινά σνακ:
* Πρωινό Γεμάτο ενέργεια από το μανάβικο: Για τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα παιδιά μην ξεχάσετε να βάλετε στην τσάντα με το κολατσιό και το αγαπημένο τους φρούτο.
*Από τον φούρνο: Επιλέξτε φρεσκοψημένο ψωμί, αρτοπαρασκευάσματα και γλυκίσματα για ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια και ένα ξεχωριστό γευστικό σνακ στο σχολείο.
* Εκλεκτά προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας: Για εσάς που επιλέγετε ό,τι πιο θρεπτικό και υγιεινό για τα παιδιά σας, μια μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας υπόσχεται να καλύψει κάθε διατροφική τους ανάγκη.
 
Τα Stikeez είναι μια συλλογή που έχει αγαπηθεί από παιδιά διάφορων ηλικιών. Πρόκειται για 24 συλλεκτικές φιγούρες εμπνευσμένες από τρόφιμα της καθημερινότητας, όπως φρούτα και λαχανικά που διασκεδάζουν τα παιδιά με την ιδιαιτερότητά τους, αλλά και για τον αστείο θόρυβο όταν τα αποκολλήσεις από την επιφάνεια. Με κάθε αγορά €25 αποκτάτε 1 Stikeez, που θα βρείτε αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Lidl από τις 2 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.
 
Όποιος έκανε συλλογή όταν ήταν παιδί, γνωρίζει πολύ καλά πως η κάθε συλλογή χρειάζεται και το κατάλληλο άλμπουμ. Στα καταστήματα Lidl θα μπορείτε να προμηθευτείτε το «ψυγείο» - άλμπουμ συλλογής στην τιμή των €3 για να μπορούν τα παιδιά να «διατηρούν» τα Stikeez τους. Γνωρίστε τους ήρωες stikeez εδώ.
 
Περισσότερα στο:
www.lidl.com.cy/stikeez
www.facebook.com/lidlcy 
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
https://www.instagram.com/lidl_cyprus/
https://www.youtube.com/watch?v=i_cpD-Tsabk
Snapchat: lidlcyprus
 
 

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες