Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Τα WaterWipes και στην Κύπρο!

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, η PATHIN Trading Ltd, μέλος του Kronos Corporate Group, ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με την ιρλανδική εταιρεία Irish Breeze για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των WaterWipes στην Κύπρο!
Πρόκειται σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου για «τα πιο αγνά μωρομάντηλα του κόσμου», τα οποία αποτελούνται από 99,9% νερό και μια σταγόνα από εκχύλισμα φρούτων.

Το στοιχείο που κάνει τα WaterWipes να ξεχωρίζουν, δεν είναι άλλο από την αγνότητα με την οποία οι ίδιοι οι δημιουργοί των προϊόντων αντιλαμβάνονται την ευαισθησία του παιδικού δέρματος, την ανάγκη της γυναίκας για καθαρό δέρμα αλλά και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Η ιστορία πίσω από τα WaterWipes
 
Όλα άρχισαν, όταν η πρώτη κόρη του Edward McCloskey, μετέπειτα δημιουργού των WaterWipes, ως νεογέννητη υπέφερε λόγω του ευαίσθητου δέρματος της και ανέπτυξε εξανθήματα από την πάνα.
Έψαξε λοιπόν στην αγορά για να βρει μωρομάντηλα τα οποία να μην περιέχουν χημικά ή άλλα συστατικά, επιβλαβή για το ευαίσθητο δερματάκι της κόρης του. Παρά την εκτεταμένη έρευνα, δεν τα κατάφερε. Έτσι, αποφάσισε να φτιάξει ο ίδιος!
Μετά από χρόνια, πολύ σκληρή δουλειά, δοκιμές και επιστημονικές έρευνες, τα WaterWipes είχαν πια γεννηθεί! Αγνά, απαλά και ασφαλή ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.
Σήμερα, κάθε μέρα, σε κάθε γωνιά του κόσμου, οι νέοι γονείς ανακαλύπτουν τα οφέλη των απαλών WaterWipes για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού τους
 
Σύντομα στα Φαρμακεία
Τα υγρά μαντηλάκια WaterWipes θα διατίθενται σύντομα στα Φαρμακεία. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει τα αυθεντικά μωρομάντηλα WaterWipes, μωρομάντηλα με εκχύλισμα σαπουνάδας και υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου.
 

Δειτε Επισης

Αυξήσεις τιμών έως 48% ενόψει Καθαράς Δευτέρας αλλά και σημαντικές μειώσεις
Οι εμπορικοί σύμμαχοι της Κύπρου-Από πού εισάγουμε και πού εξάγουμε προϊόντα
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμός ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Το κατάστημα του μέλλοντος ανοίγει την πόρτα του στο Cyprus Grocery Retail Conference
Στις τάξεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου το Superhome Center
Νicosia Mall: Η απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης
Τα υβριδικά αυτοκίνητα προσελκύουν τους αγοραστές-Τα top brands
Δέκα εντολές για το σεξ και το λιανικό εμπόριο
Βλέπει οφέλη για τα κέρδη των ναυτιλιακών εταιρειών από τις διαταραχές στην Ερυθρά ο Fitch
Ανεβάζουν τα μερίδια τους στην αγορά ηλεκτροκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα