Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Dixan & Somat – Genius Academy

Οι περισσότερες εμβληματικές προσωπικότητες της ιστορίας δεν γεννήθηκαν επιτυχημένες. Οι πλείστοι εξ αυτών απέτυχαν πάρα πολλές φορές μέχρι να καταφέρουν τους στόχους τους ενώ ρίσκαραν τα πάντα στη ζωή τους όπως οικογένεια, λεφτά και άλλα πολλά... Δεν είναι λίγες οι στιγμές που «φλέρταραν» με το ενδεχόμενο να τα παρατήσουν όλα. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να μην ανακάλυπταν ή να εφεύρισκαν πράγματα που σήμερα θεωρούμε δεδομένα.
 
Ο Τόμας Έντισον, ο πιο διάσημος εφευρέτης της ιστορίας μετά από άλλη μια αποτυχημένη του προσπάθεια για να διαπιστώσει αν μια θεωρία ισχύει, αυτοσαρκαζόμενος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν απέτυχα. Απλά εντόπισα 10 χιλιάδες τρόπους που δεν δούλεψαν». Η ιστορία είναι γνωστή… Ο Τόμας Έντισον μεταξύ άλλων θεωρείται υπεύθυνος για το μικρόφωνο, τον φωνόγραφο και τον ηλεκτρικό λαμπτήρα.

 
Από την άλλη, ο Ουίλλιαμ Σαίξπηρ διάσημος Άγγλος ποιητής και θεατρικός συγγραφέας, που θεωρείται ο σημαντικότερος που έγραψε τα έργα του στην αγγλική γλώσσα, είχε και αυτός τις κακοτοπιές του. Θεωρείται ότι ήταν οι ερωτικές του αποτυχίες και οι δύσκολες του σχέσεις με τους ανθρώπους που τον οδήγησαν να γράψει τα αριστουργήματά που έμειναν στην ιστορία.
 
Ο Χριστόφορος Κολόμβος, ο γνωστός θαλασσοπόρος που ανακάλυψε την Αμερική τότε νόμιζε πως είχε ανακαλύψει τις Ινδίες (!) ενώ στα προηγούμενα του ταξίδια προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει την Ιαπωνία αλλά στο τέλος ανακάλυψε τις Αντίλλες νήσους…
 
Το κοινό των τριών αυτών επιτυχημένων ανδρών της ιστορίας είναι ότι παρά τις κακουχίες, τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετώπισαν στη ζωή τους όχι μόνο δεν το έβαλαν κάτω αλλά χρησιμοποίησαν αυτές τις γνώσεις που τους έδωσαν οι αποτυχίες σαν εφόδια για να πέτυχαν τους σκοπούς τους.
 
Οι πιο πάνω είναι κάποιες από τις γνώσεις που θα αποκομίσουν τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην Genius Academy που φέρνουν στο The Mall of Cyprus τα απορρυπαντικά ρούχων Dixan και τα απορρυπαντικά πλυντηρίου πιάτων Somat. Σε ένα πανέμορφο και πολύχρωμο χώρο που θα στηθεί στο The Mall οf Cyprus, μια ανάσα πριν από την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ή να εμβαθύνουν τις γενικές τους γνώσεις μέσα από μια πλειάδα διδακτικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν παιχνίδια, τραγούδια και πειράματα. Και φέτος στο Genius Academy θα «διδάξουν» ο θαλασσοπόρος Χριστόφορος Κολόμβος, ο συγγραφέας Ουίλλιαμ Σαίξπηρ και ο εφευρέτης Τόμας Έντισον, οι οποίοι θα εξιστορήσουν τις εμπειρίες τους στους μικρούς τους φίλους.
 
Οι διαδραστικές παρουσιάσεις θα γίνονται καθημερινά στο The Mall of Cyprus, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα ετοιμαστεί για τις ανάγκες της Ακαδημίας, την περίοδο 23 Αυγούστου μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου. Τα μαθήματα θα γίνονται από τις 15:00 έως τις 19:00. Με το πέρας των μαθημάτων τα παιδιά που θα συμμετέχουν στα μαθήματα θα λαμβάνουν επίσημο δίπλωμα από την Genius Academy. Η συμμετοχή για όλα τα παιδιά θα είναι δωρεάν.
 
Φέρτε τα παιδιά σας στο The Mall of Cyprus για να φοιτήσουν στην Genius Academy και να διδαχτούν από ιστορικές φιγούρες, παρέα με το Dixan και το Somat εξασφαλίζοντας το πτυχίο της πιο διασκεδαστικής ακαδημίας όλων των εποχών!
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Αυξήσεις τιμών έως 48% ενόψει Καθαράς Δευτέρας αλλά και σημαντικές μειώσεις
Οι εμπορικοί σύμμαχοι της Κύπρου-Από πού εισάγουμε και πού εξάγουμε προϊόντα
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμός ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Το κατάστημα του μέλλοντος ανοίγει την πόρτα του στο Cyprus Grocery Retail Conference
Στις τάξεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου το Superhome Center
Νicosia Mall: Η απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης
Τα υβριδικά αυτοκίνητα προσελκύουν τους αγοραστές-Τα top brands
Δέκα εντολές για το σεξ και το λιανικό εμπόριο
Βλέπει οφέλη για τα κέρδη των ναυτιλιακών εταιρειών από τις διαταραχές στην Ερυθρά ο Fitch
Ανεβάζουν τα μερίδια τους στην αγορά ηλεκτροκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα