Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Άνοιξε κατάστημα στην Κύπρο η Polihome!

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην πόλη της Λεμεσού, με το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος, έριξε άγκυρα εδώ και λίγες εβδομάδας η ελλαδική εταιρεία επίπλων Polihome.

Όπως μας τονίστηκε αρμοδίως από την εταιρεία επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν και στην Κύπρο, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που επεδείκνυαν οι Κύπριοι αγοραστές για ηλεκτρονικές αγορές των προϊόντων τους την τελευταία τριετία. "Υπήρχε αίτημα από αρκετούς να δουν τα προϊόντα από κοντά πριν τα αγοράσουν οπόταν αποφασίσαμε να ικανοποιήσουμε αυτό το αίτημα", μας τόνισαν.
 
 
Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην Κύπρο βρίσκεται στην Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου Γ' 36 στην Λεμεσό, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 22052736.  Η εταιρεία πάντως δεν αποκλείει το επόμενο διάστημα την επέκταση της και σε άλλη πόλη της Κύπρου.
 
Στην Polihome θα βρείτε ό,τι χρειάζεται το κάθε δωμάτιο. Έπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά, είδη εξωτερικού χώρου, για να εξοπλίσετε το σπίτι, το γραφείο, ακόμη και να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο. Ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και ένα μεγάλο εύρος τιμών, θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.
 


Όλα τα προϊόντα μας, περνάνε από ποιοτικούς ελέγχους κατασκευής όσο και ποιότητας της πρώτης ύλης. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους, γιατί αυτό σας αξίζει!

Η Polihome έχει εκθεσιακούς χώρους σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με τα έπιπλα της να έχουν προέλευση ευρωπαϊκές ώρες και συγκεκριμένα τις Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία και φυσικά της Ελλάδα.
 

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία πατήστε εδώ.
 

Δειτε Επισης

Αυξήσεις τιμών έως 48% ενόψει Καθαράς Δευτέρας αλλά και σημαντικές μειώσεις
Οι εμπορικοί σύμμαχοι της Κύπρου-Από πού εισάγουμε και πού εξάγουμε προϊόντα
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμός ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Το κατάστημα του μέλλοντος ανοίγει την πόρτα του στο Cyprus Grocery Retail Conference
Στις τάξεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου το Superhome Center
Νicosia Mall: Η απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης
Τα υβριδικά αυτοκίνητα προσελκύουν τους αγοραστές-Τα top brands
Δέκα εντολές για το σεξ και το λιανικό εμπόριο
Βλέπει οφέλη για τα κέρδη των ναυτιλιακών εταιρειών από τις διαταραχές στην Ερυθρά ο Fitch
Ανεβάζουν τα μερίδια τους στην αγορά ηλεκτροκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα