Άνοιξε κατάστημα στην Κύπρο η Polihome!

  22/08/2019 13:29
Άνοιξε κατάστημα στην Κύπρο η Polihome!

Άνοιξε κατάστημα στην Κύπρο η Polihome!

  22/08/2019 13:29
Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην πόλη της Λεμεσού, με το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος, έριξε άγκυρα εδώ και λίγες εβδομάδας η ελλαδική εταιρεία επίπλων Polihome.

RELATED ARTICLES


Όπως μας τονίστηκε αρμοδίως από την εταιρεία επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν και στην Κύπρο, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που επεδείκνυαν οι Κύπριοι αγοραστές για ηλεκτρονικές αγορές των προϊόντων τους την τελευταία τριετία. "Υπήρχε αίτημα από αρκετούς να δουν τα προϊόντα από κοντά πριν τα αγοράσουν οπόταν αποφασίσαμε να ικανοποιήσουμε αυτό το αίτημα", μας τόνισαν.
 
2
 
Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην Κύπρο βρίσκεται στην Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου Γ' 36 στην Λεμεσό, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 22052736.  Η εταιρεία πάντως δεν αποκλείει το επόμενο διάστημα την επέκταση της και σε άλλη πόλη της Κύπρου.
 
Στην Polihome θα βρείτε ό,τι χρειάζεται το κάθε δωμάτιο. Έπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά, είδη εξωτερικού χώρου, για να εξοπλίσετε το σπίτι, το γραφείο, ακόμη και να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο. Ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και ένα μεγάλο εύρος τιμών, θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.
 
3


Όλα τα προϊόντα μας, περνάνε από ποιοτικούς ελέγχους κατασκευής όσο και ποιότητας της πρώτης ύλης. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους, γιατί αυτό σας αξίζει!

Η Polihome έχει εκθεσιακούς χώρους σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με τα έπιπλα της να έχουν προέλευση ευρωπαϊκές ώρες και συγκεκριμένα τις Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία και φυσικά της Ελλάδα.
 
4

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία πατήστε εδώ.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας