Alexandrion: Εξαγοράζει την Cavaway

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοίωσε σήμερα ότι η The Alexandrion Holdings Ltd, (στο εξής η «Alexandrion»), με κοινοποίησή της προς την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, γνωστοποίησε ότι προτίθεται να προβεί στην απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της V. M. Cavaway Limited, (στο εξής η «Cavaway»).

Η Alexandrion αποτελεί ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με της νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Alexandrion, η οποία αποτελεί μητρική εταιρεία του Ομίλου Alexandrion, δραστηριοποιείται μέσω των θυγατρικών της στους τομείς της παραγωγής, χονδρικής διανομής και εμπορίας αλκοολούχων οίνων και ποτών, όπως, κονιάκ, μπράντι, αποστάγματα φρούτων, βότκα, λευκά και αρωματισμένα οινοπνευματώδη ποτά, τζιν, πικρά και λικέρ, καθώς και κρασί (αφρώδες και μη).
Δραστηριοποιείται επίσης στην παραγωγή σταφυλιών (τα οποία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή κρασιών), στη χονδρική πώληση οίνων, στην εμπορία καφέ, σοκολάτας και άλλων μη αλκοολούχων ποτών, στην κατοχή και εκμετάλλευση τίτλων πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη και τον συντονισμό έργων σε διάφορους τομείς όπως ο πολιτισμός, η νεολαία, ο αθλητισμός, η υγεία και η ανθρωπιστική βοήθεια.

H Cavaway είναι ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Cavaway είναι εισαγωγέας, χονδρέμπορος και λιανοπωλητής ποτών, αλκοολούχων και μη, στα οποία περιλαμβάνεται το κρασί (αφρώδες και μη), η σαμπάνια, η μπύρα, η βότκα, η τεκίλα, το ρούμι, το τζιν, το λικέρ, το μπράντι και το ουίσκι.

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ