Απόλαυσε τώρα το καλοκαίρι σου, με A|X εκπτώσεις!

Δώσε στο καλοκαίρι σου τον πιο ξεχωριστό, cool χαρακτήρα! Το δικό σου. Δημιούργησε την προσωπική σου A|X ταυτότητα  τώρα, στα καταστήματα A|X Armani Exchange στο Τhe Mall of Cyprus αλλά και στο νέο κατάστημα, στην παραλιακή της Λεμεσού (28ης Οκτωβρίου). Εκεί, θα βρεις όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια με έκπτωση έως και 50%! 
 
Ανακάλυψε stylish συνδυασμούς και κάνε ιδιαίτερες επιλογές που φέρουν την υπογραφή του Οίκου Armani. Ρούχα εντυπωσιακά, διαφορετικά -όπως κι εσύ- που σε κάνουν να ξεχωρίζεις και αναδεικνύουν τον δυναμισμό σου, αφού επιλέγεις standout κομμάτια από το πιο ανατρεπτικό fashion κίνημα. Σε αυτό ανήκουν μερικά από τα πιο δημοφιλή ονόματα παγκοσμίως, όπως το fashion icon Selah Marley, ο DJ και producer Martin Garrix αλλά και ο ηθοποιός Li Yifeng! Αγαπημένα σου είδωλα που όπως και εσύ, δεν συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από το καλύτερο, γι’ αυτό και ανήκουν στην A|X κοινότητα, που τολμά να ανατρέπει τα τετριμμένα.
 
 


Stay tuned γιατί… όσο η θερμοκρασία αυξάνεται, τόσο οι τιμές θα πέφτουν!  Έλα στο κοντινότερό σου A|X και γίνε μέλος του μεγαλύτερου, του πιο ανατρεπτικού style κινήματος αυτή την στιγμή στον κόσμο! Join us!

 

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ