Νέα Εποχή στους Φυσικούς Χυμούς LIFE!

Δελτίο τύπου  12/07/2019 12:50
Νέα Εποχή στους Φυσικούς Χυμούς LIFE!

Νέα Εποχή στους Φυσικούς Χυμούς LIFE!

Δελτίο τύπου  12/07/2019 12:50
Ο φυσικός χυμός της ΔΕΛΤΑ που άλλαξε τα δεδομένα, λανσάρει από την αρχή τον εαυτό του, καινοτομεί ξανά και επιβεβαιώνει την κυριαρχία του σε Ελλάδα και Κύπρο!
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης αποκλειστικός αντιπρόσωπος του φυσικού χυμού Life στη χώρα μας, με χαρά παρουσιάζει τη νέα  μοναδική συσκευασία και τις 3 νέες γευστικές προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας.
Με ένα σύγχρονο, αλλά και πρακτικό, μπουκάλι για όλες τις χρήσεις και με εικαστικό που αναδεικνύει τη μοναδικότητα των φρέσκων φρούτων που επιλέγονται ένα προς ένα, οι νέοι 100% φυσικοί χυμοί LIFE έρχονται να δώσουν ζωή σε κάθε μας στιγμή!
Με χαρακτηριστικό την απόλυτη φυσικότητα, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά, το LIFE παρουσιάζει 3 νέες μοναδικές σειρές για κάθε στιγμή της ζωής μας:
  • Τη σειρά «LIFE Φρούτα από τον Τόπο μας» με αγαπημένους συνδυασμούς γεύσεων από 100% ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ με 100% ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ, από επιλεγμένες περιοχές της χώρας μας, για απολαυστικό ξεκίνημα της ημέρας
  • Τη  σειρά «LIFE Super Φρούτα», με ξεχωριστές γεύσεις και ιδιότητες, όπως detox, balance, uplift, energize, κάτι που αποτελεί μια πραγματική καινοτομία για την κατηγορία στην Ελλάδα. Οι απολαυστικοί αυτοί συνδυασμοί φρούτων απευθύνονται σε όσους αγαπούν τον εαυτό τους, προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά παράλληλα δεν κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση
  • Τη  σειρά «LIFE Φρούτα Εποχής», με ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων από τα καλύτερα και τα πιο ζουμερά φρούτα κάθε εποχής

 

life 2

 

Το LIFE έρχεται να δώσει στις στιγμές μας απολαυστική γεύση από την πρώτη κιόλας σταγόνα! Οι αυθεντικοί συνδυασμοί φρέσκων φρούτων με τοπική προέλευση από τη χώρα μας, η φυσικότητα και η προσεγμένη επιλογή της πρώτης ύλης από κάθε εποχή, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των αγαπημένων χυμών LIFE!
 
Η σειρά θα υποστηριχθεί από σήμερα με δυνατό πλάνο σε τηλεόραση & digital, καθώς επίσης και μεγάλη καμπάνια οutdoor με panels σε στάσεις λεωφορείων.

Παρακάτω δείτε τη φρέσκια, δροσερή επικοινωνία, με κεντρικό μήνυμα «Ζωή σε κάθε στιγμή»
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας