Η Κύπρος πάνω σε ένα μπουκάλι evian

Δελτιο τύπου  11/07/2019 14:15
Η Κύπρος πάνω σε ένα μπουκάλι evian

Η Κύπρος πάνω σε ένα μπουκάλι evian

Δελτιο τύπου  11/07/2019 14:15
Αυτό το καλοκαίρι η evian® σας καλεί να ταξιδέψετε στην Ευρώπη με μια χρωματιστή σειρά 7 συλλεκτικών φιαλών, αφιερωμένων σε διάφορους Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Με μοναδικές εικονογραφήσεις σε σχήμα σταγόνας - σύμβολο της σταγόνας του μεταλλικού νερού evian® - κάθε φιάλη περιλαμβάνει αναγνωρίσιμα στοιχεία της κάθε χώρας: Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας, Τσεχίας, Κύπρου και Σουηδίας.  

RELATED ARTICLES


 
Έντονη και παιχνιδιάρικη, αυτή η καλοκαιρινή συλλογή evian® δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη γνωστή Ισπανίδα fashionista & influencer, Μπλάνκα Μιρό. “Εμπνέομαι από τα ταξίδια χωρίς οδηγό ή πλάνα. Με οδηγεί το αίσθημα του να ανεβαίνω σε αεροπλάνο και να θαυμάζω τον κόσμο χωρίς να σκέφτομαι το εισιτήριο επιστροφής. Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψεις νέους τόπους, είναι το να χάνεσαι εντελώς. Τα σχέδια αυτά, είναι το αποτέλεσμα από όλα τα απροσδόκητα στοιχεία που ανακαλύπτω στα ταξίδια μου,’’ εξηγεί η Μπλάνκα Μιρό.
 
Η ανοδική πορεία και η σταθερή αφοσίωση του μεταλλικού νερού evian® στην Κύπρο, τοποθετούν το νησί μας στον χάρτη των σπουδαιότερων τουριστικών προορισμών της Ευρώπης.
Για πρώτη φορά, έχουμε την τιμή να αναγνωρίζουμε κυπριακά στοιχεία και προορισμούς, όπως το Κάβο Γκρέκο, τους κίονες του Κουρίου και τα φλαμίνγκο της αλυκής, σε προϊόν ενός παγκοσμίου φήμης brand. 
 
Tο evian® εισάγεται στην Κύπρο αποκλειστικά από την εταιρεία εισαγωγής και διανομής ipH Foodstuff Suppliers Ltd, www.iph.com.cy
 
Ανακάλυψε την πλήρη καλοκαιρινή συλλογή evian®  στη δική σου πόλη.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας