Famous Sports ανοίγει στην Αλφαμέγα Έγκωμης

Σε συνέχεια της ανοδικής πορείας που σημειώνει μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών καταστημάτων λιανικής πώλησης Famous Sports στην Κύπρο, ο Όμιλος εταιριών Α.Μ. Παπακυριακού, ανακοινώνει το άνοιγμα ενός ακόμα καταστήματός του στην Λευκωσία.

Ο Όμιλος ανοίγει το 18ο στη σειρά κατάστημα Famous Sports, σε ένα κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, εντός της Υπεραγοράς Άλφα Μέγα Έγκωμης. Το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει την 1η Σεπτεμβρίου 2019. 

Τρία ολοκαίνουργια brands από τον Όμιλο Α.Μ. Παπακυριακού
Παράλληλα, τρία ολοκαίνουρια brands τα οποία ειδικεύονται στα εξωτερικά sports προθέτονται στην ήδη μεγάλη γκάμα εταιρειών που αντιπροσωπεύονται από τον Όμιλο Α.Μ. Παπακυριακού που είναι και ο μεγαλύτερος στον χώρο αυτό στην Κύπρο.

Η Billabong International Limited, η RVCA και η Element, είναι οι 3 εταιρείες από το εξωτερικό, οι οποίες συνδέονται στενά με την κουλτούρα του surf, του skateboard, του snowboard και του fitness γενικότερα. Τα προϊόντα που λανσάρουν στην αγορά, αποτελούνται από μοντέρνα ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα.

Στα καταστήματα Famous Sports, μπορεί κάποιος να βρει ποικιλία από γνωστά και επώνυμα brandsτης αθλητικής γυναικείας, αντρικής και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, όπως τα Reebok, Adidas, Bodytalk, Champion, Converse, Αsics, New Balance, Nike, Speedo, Quiksilver, Roxy, DC, και FITFLOP. 

Μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις Παγκύπρια. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο +357 22 45 5500 ή/και μπείτε στην ιστοσελίδα www.famousports.com

Δειτε Επισης

Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο