Το νέο Mazda 3 μας συστήθηκε από την Geo Pavlides Automotive

Σε ένα όμορφο απόγευμα με φίλους μετατράπηκε η παρουσίαση του ολότελα νέου Mazda 3 στον chic χώρο του Café Εστιατορίου της Λεβεντείου Πινακοθήκης.  Αντιπρόσωποι των ΜΜΕ από όλη την Κύπρο βρέθηκαν στο χώρο για να γνωρίσουν από κοντά το αυτοκίνητο που έχει γράψει ιστορία σε παγκόσμια βάση δοκιμάζοντας το ειδικά διαμορφωμένο, για την περίσταση, Ιαπωνικό μενού. 
 
Το Ολότελα Νέο Mazda 3, κάνει την εμφάνιση του σε μια εποχή που η ιαπωνική εταιρεία έχει αποφασίσει ότι ανεβαίνει κατηγορία και τα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζει πλέον θα ανήκουν στην PREMIUM κατηγορία. Αυτή η φιλοσοφία υπάρχει ήδη από τα σημερινά CX3 και CX5 αλλά το 3 είναι αυτό που θα καθιερώσει την Mazda σαν κατασκευαστή  PREMIUM αυτοκινήτων.  Από την κυκλοφορία του το 2003, το Mazda 3 έχει παραδοθεί σε πάνω από έξι εκατομμύρια πελάτες. Αυτή, η νέα γενιά του ιαπωνικού μοντέλου είναι ακόμη πιο σημαντική γιατί είναι η γένια που θα βοηθήσει την Mazda να πετύχει τον επόμενο της στόχο.
 
Ένα από τα βασικά στοιχεία που καθορίζουν τι είναι PREMIUM και τι όχι είναι το design. Το Ολότελα Νέο Mazda3 υιοθετεί τη γνωστή φιλοσοφία Kodo της Mazda: Soul of Motion. Εκφράζοντας με απλή κομψότητα την Ιαπωνική αισθητική, οι σχεδιαστές του νέου Mazda3 αφαίρεσαν περιττές γραμμές από το σύνολο, αφήνοντας τις λιτές επιφάνειες να αντικατοπτρίζουν το περιβάλλον του. Οι λιτές επιφάνειες του αυτοκινήτου αντανακλούν ότι είναι κοντά τους μεταμορφώνοντας το μηχάνημα σε κομμάτι του περιβάλλοντος.
Ο Yasutake Tsuchida, υπεύθυνος σχεδίασης του νέου μοντέλου, δήλωσε: «Η ομορφιά μέσω της αφαίρεσης ήταν το κλειδί πίσω από τον σχεδιασμό του Mazda3. Φυσικά δεν είναι απλά μινιμαλισμός. Είναι η λιτές επιφάνειες που οριοθετούν πραγματικά αισθησιακές καμπύλες».
 
Όπως ανέφερε και στην ομιλία του ο κ. Σπύρος Παυλίδης «Το Ολότελα Νέο Mazda3 συνεχίζει να στηρίζει το premiumnes με ότι πιο σύγχρονο προσφέρει η σημερινή τεχνολογία σε άνεση, συνδεσιμότητα και ασφάλεια. Το σημείο όμως που διαφοροποιεί το νέο Mazda3 είναι το γεγονός ότι είναι κτισμένο πάνω στη νέα αρχιτεκτονική SkyActiv Vehicle Architecture. Η φιλοσοφία της τεχνολογίας αυτής είναι μειωμένο βάρος συνδυασμένο με αυξημένη στιβαρότητα. Κερδίζουμε στρεπτική ακαμψία στο αμάξωμα, άρα ασφάλεια και οδηγική απόλαυση, αλλά ταυτόχρονα μειωμένη κατανάλωση και χαμηλούς ρύπους.»
 
Οι κινητήρες, όλοι νέας γενιάς SkyActiv-X και πριν το τέλος του χρόνου θα υπάρχουν και υβριδικές εκδόσεις. Οι βενζινοκινητήρες διαθέτουν σύστημα «Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI)» που είναι πατενταρισμένο από την Mazda και  για πρώτη φορά εφαρμόζεται σε αυτοκίνητο παραγωγής. Ο καινούργιος αυτός κινητήρας συνδυάζει τα προτερήματα των βενζινοκινητήρων με τα δυνατά χαρακτηριστικά των κινητήρων Ντίζελ. Αθόρυβη λειτουργία, ικανότητα ψηλών στροφών και  μειωμένη κατανάλωση καυσίμου σε ποσοστό 20-30%.
 

 
Το Ολότελα Νέο Mazda3 έχει κερδίσει ήδη αρκετά βραβεία. Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει όμως είναι το γεγονός ότι κέρδισε το βραβείο «Red Dot: Best of the Best» στα βραβεία Red Dot 2019 που βραβεύουν τον σχεδιασμό προϊόντων που ξεχωρίζουν. Το κορυφαίο βραβείο του θεσμού αυτού απονέμεται σε προϊόντα των οποίων ο σχεδιασμός θεωρείται πρωτοποριακός και γνήσια επαναστατικός.
 
Όλα τα πιο πάνω καταλήγουν σε μια λέξη, στη λέξη «PREMIUM». Πλέον, αυτός είναι ο ορισμός  της Mazda και το νέο «3» το αποδεικνύει σε κάθε παράμετρο. Κλείνοντας ο κ. Σπύρος Παυλίδης πρόσθεσε «Για εμάς τους αυτοκινητάδες στην Geo Pavlides Automotive, κάθε καινούριο μοντέλο είναι άλλη μια ευκαιρία για γιορτή. Και έχουμε γιορτάσει πολλά νέα μοντέλα στην ιστορία μας. Από το1929 που η General Motors μας εμπιστεύτηκε και μας όρισε αντιπροσώπους της στην Κύπρο έχουμε μεγαλώσει, έχουμε εξελιχτεί σε ένα από τους πιο μεγάλους Ομίλους στον χώρο μας. Φέτος γιορτάζουμε 90 χρόνια στιβαρής αντιπροσώπευσης μεγάλων, παγκόσμιων οργανισμών. Για 90 Χρόνια αντιπροσωπεύουμε μεγάλους οργανισμούς στην Κύπρο, αλλά και το ανάποδο. Για 90 Χρόνια αντιπροσωπεύουμε την Κύπρο Διεθνώς. Για 90 συναρπαστικά χρόνια!  Γιορτάζουμε όμως και 100 χρόνια Citroen και 120 χρόνια Opel.»
 
Η Geo Pavlides Automotive έχει ανακοινώσει ότι όλος ο Ιούνιος, είναι επετειακός μήνας με επετειακές τιμές για όλες τις μάρκες σε όλους τους εκθεσιακούς της χώρους.

Δειτε Επισης

Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX