Κάνετε τα πράγματα καλύτερα, φτιάχνοντας καλύτερα πράγματα

Δελτίο Τύπου  12/06/2019 11:07
Κάνετε τα πράγματα καλύτερα, φτιάχνοντας καλύτερα πράγματα

Κάνετε τα πράγματα καλύτερα, φτιάχνοντας καλύτερα πράγματα

Δελτίο Τύπου  12/06/2019 11:07
Η δημιουργία ενός προϊόντος χωρίς όρια, είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση από την δημιουργία ενός προϊόντος που προσφέρει αισθητική, λειτουργικότητα, βιωσιμότητα και ποιότητα, καθώς και τιμή προσιτή για τον κόσμο.

RELATED ARTICLES

 
 
Αλλά αυτή είναι η πρόκληση που αποφασίσαμε να αναλάβουμε επειδή πιστεύουμε ότι σε όλους αξίζει ένα καλό σπίτι. Η βάση μας αποτελείται από το όνειρο για τη δημιουργία μιας πιο ανθρώπινης, πιο διασκεδαστικής, πιο απλής, πιο έξυπνης και πιο όμορφης καθημερινής ζωής για τους πολλούς ανθρώπους.
 
Το αποκαλούμε «οι πέντε διαστάσεις του Δημοκρατικού Σχεδιασμού». Θέλουμε, η αισθητική ενός προϊόντος, να συμβάλλει στη δημιουργία μιας λίγο πιο χαρούμενης και όμορφης καθημερινής ζωής. Η λειτουργικότητα, σημαίνει ότι το προϊόν ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες της καθημερινότητας. Η ποιότητα, σημαίνει ότι τα προϊόντα μας αντέχουν στον χρόνο. Ενώ η χαμηλή τιμή, κάνει το προϊόν προσιτό για τους πολλούς. Τέλος, η βιωσιμότητα, αφορά πολύ περισσότερα από απλά την επιλογή υλικών ή τον τρόπο κατασκευής ενός αντικειμένου. Θέλουμε να αναλάβουμε μακροχρόνια ευθύνη, από τον τρόπο που προμηθευόμαστε ένα υλικό, μέχρι τον κόσμο που το παράγει και σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον πελάτη.
 

Η ιδέα μας για τον Δημοκρατικό Σχεδιασμό, βασίζεται σε μια παράδοση λειτουργικότητας και ανθρωπισμού. Είναι επίσης, το αποτέλεσμα της παιχνιδιάρικής μας αντιμετώπισης των προκλήσεων. Με την έναρξη της διαδικασίας σχεδιασμού, οι δημιουργοί και σχεδιαστές των προϊόντων μας, πρέπει να βρουν τη σωστή ισορροπία όλων αυτών των στοιχείων. Είναι μια πρόκληση που μας διατηρεί καινοτόμους. Είναι επίσης μια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα. Στα αρχικά στάδια της φάσης σχεδιασμού, οι δημιουργοί και σχεδιαστές των προϊόντων μας, συνεργάζονται με μια διαφοροποιημένη ομάδα τεχνικών, κατασκευαστών και ειδικών – συνήθως στο ίδιο το εργοστάσιο. Αυτή η ιδιαίτερη συνεργασία με τους προμηθευτές μας, βοηθά στη διατήρηση των χαμηλών μας τιμών και την ανακάλυψη νέων μεθόδων για την κατασκευή προϊόντων με τον τρόπο της ΙΚΕΑ.
 

Την επόμενη φορά που θα κάθεστε δίπλα από ένα αγαπημένο σας άτομο πάνω σε έναν SÖDERHAMN, θα μαγειρέψετε μακαρονάδα για τους φίλους σας σε μια TILLREDA, ή θα σβήσετε τη RYET πριν αποκοιμηθείτε, μπορεί να δείτε τα προϊόντα μας με άλλο μάτι. Είναι πολύ περισσότερα από έναν απλό καναπέ και μια λάμπα – είναι Δημοκρατικός Σχεδιασμός. 
 

 

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας