Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Οι αγαπημένοι σας Ξηροί Καρποί ‘Ζαχαρία’ σε αποκλειστική διανομή από την εταιρεία Εύρηκα!

Οι εταιρείες Εύρηκα και Ξηροί Καρποί ‘Ζαχαρία’ ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την ακόμα πιο δυναμική και επιτυχημένη επικοινωνία τους με το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου. 
 
Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία Εύρηκα, με 60 χρόνια πορεία στα προϊόντα ταχείας κατανάλωσης, με δικές της αγαπημένες μάρκες, αλλά συνάπτοντας και συνεργασίες για διανομή μαρκών τρίτων, ανοίγει διάπλατα τον δρόμο στα αγαπημένα προϊόντα της εταιρείας Ξηροί Καρποί ‘Ζαχαρία’.
 
Η εταιρεία Ξηροί Καρποί ‘Ζαχαρία’ ξεκίνησε στην Λεμεσό το 1952, με ιδρυτή τον Ζαχαρία Χ΄ Σωκράτους, ο οποίος άρχισε να φτιάχνει ξηρούς καρπούς και παστελάκια σε ένα μικρό φούρνο στο σπίτι του και σε συνέχεια να τα διανέμει. Με ιστορία πέραν των 67 χρόνων, η εταιρεία συγκαταλέγεται πλέον στις πιο δυναμικές βιομηχανίες παστελιού και μάντολας, προσφέροντας την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.
 

Η πορεία είναι μόνο ανοδική, διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων με σιουσιούκους, χαρουπόμελα, σταφυλόμελο, κουφέτα αμυγδάλου, ασιμοκουφέτες και λουκούμια, προσφέροντας έτσι πεντανόστιμα σνακ σε μικρούς και μεγάλους.
 
Τα αυθεντικά Κυπριακά προϊόντα της εταιρείας Ξηροί Καρποί ‘Ζαχαρία’, στην πολυετή του παρουσία στην κυπριακή αγορά, αγαπήθηκαν για τη θρεπτική τους αξία, την ενέργεια που χαρίζουν, καθώς επίσης και τις πρωτεΐνες, τα αμινοξέα, τις βιταμίνες και τα απαραίτητα μέταλλα που δίνουν στον οργανισμό. Προσφέρονται και προϊόντα χωρίς προσθήκη ζάχαρης αλλά με φυσική μαλτιτόλη, που τα καθιστά κατάλληλα για διαβητικούς.
 
Η συνεργασία στη διανομή όλων των προϊόντων Ξηροί Καρποί ‘Ζαχαρία’ από την εταιρεία Εύρηκα διασφαλίζει ότι οι Κύπριοι καταναλωτές θα έχουν κοντά τους εύκολα και γρήγορα, όλες εκείνες τις γεύσεις που τους γεμίζουν, δεκαετίες τώρα, νοστιμιά και ενέργεια, και ιδιαίτερα τα πολυαγαπημένα τους παστέλι και μάντολα.

Δειτε Επισης

Αυξήσεις τιμών έως 48% ενόψει Καθαράς Δευτέρας αλλά και σημαντικές μειώσεις
Οι εμπορικοί σύμμαχοι της Κύπρου-Από πού εισάγουμε και πού εξάγουμε προϊόντα
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμός ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Το κατάστημα του μέλλοντος ανοίγει την πόρτα του στο Cyprus Grocery Retail Conference
Στις τάξεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου το Superhome Center
Νicosia Mall: Η απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης
Τα υβριδικά αυτοκίνητα προσελκύουν τους αγοραστές-Τα top brands
Δέκα εντολές για το σεξ και το λιανικό εμπόριο
Βλέπει οφέλη για τα κέρδη των ναυτιλιακών εταιρειών από τις διαταραχές στην Ερυθρά ο Fitch
Ανεβάζουν τα μερίδια τους στην αγορά ηλεκτροκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα