Retail Awards: Βραβείο στα μπισκότα βρώμης Βιολάντα

Τα μπισκότα βρώμης Βιολάντα της E. Neophytou Trading Co LTD, διακρίθηκαν στα 6α “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”, τα οποία διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του «16ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton Park Λευκωσίας.

Τα βραβεία αποτελούν αναγνώριση ως προς τα Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs) που διέπρεψαν μέσα στην χρονιά που μας πέρασε.

Ο Marketing και HR Manager της E. Neophytou Trading Co LTD, Ανδρέας Παλαντζής, ανέφερε στο InbusinessNews πως τα μπισκότα Βρώμης Βιολάντα διατίθενται στην Κύπρο σε τέσσερις ποικιλίες γεύσεων, με μέλι, με καρύδα, με cranberries και με κομμάτια σοκολάτας.

Η παραγωγή και η συσκευασία των μπισκότων γίνεται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα στην Ελλάδα, έκτασης 8.000m², με προοπτική παραγωγής πέραν των 15.000 τόνων ετησίως.
 

Τα μπισκότα Βρώμης Βιολάντα εξάγονται σε περισσότερες από 25 χώρες. Στην Κύπρο η αποθήκευση και διανομή τους γίνεται από την E. Neophytou Trading Co LTD.

Η προώθηση του συγκεκριμένου προϊόντος έγινε μέσω ραδιοφώνου και κατά διαστήματα testing promotions σε επιλεγμένες υπεραγορές. Στόχος της εταιρείας είναι η περαιτέρω προώθηση των μπισκότων Βιολάντα στο ραδιόφωνο, στα έντυπα μέσα, με testing promotions σε υπεραγορές, όπως και προώθηση στα Social Media.  

Τα μπισκότα Βιολάντα διακρίθηκαν αρκετές φορές στο παρελθόν σε Πανελλαδικό και σε Παγκόσμιο επίπεδο, για την ποιότητα, τη γεύση, αλλά και την τεχνολογία παραγωγής και συσκευασίας τους.

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν