RELIA: Επενδύοντας στην ομορφιά

Η RELIA πρωταγωνιστεί στη διανομή για luxury brands στον τομέα της επαγγελματικής ομορφιάς, SPA, ινστιτούτων αισθητικής και μηχανημάτων εκγύμνασης, εκπροσωπώντας το μεγαλύτερο παγκόσμια κατασκευαστή, τη Life Fitness. Αυτό που έθεσε την εταιρεία στην πρώτη γραμμή είναι η αναπτυγμένη εκπαίδευση των SPA, καθώς και η ανοδική πορεία της, εξάγοντας σε χώρες του εξωτερικού.
 
H RELIA θεωρείται ο κορυφαίος διανομέας luxury professional beauty σε Κύπρο και Ελλάδα, έχοντας στο portfolio της τα πιο πολυτελή SPA και στις δύο χώρες. Έχει συνδέσει το όνομά της με τα καλύτερα SPA brands και Niche Beauty που υπάρχουν στην αγορά σήμερα. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με δύο γενιές, οι οποίες συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία με ήθος και πειθαρχία εδώ και 33 χρόνια.
 
Το αγοραστικό κοινό
Οι καταναλωτές σήμερα είναι πολύ πιο εκπαιδευμένοι και μπορούν να ξεχωρίσουν ένα καλό προϊόν. Έχει περάσει πλέον ο καιρός που διάλεγαν προϊόντα αναλόγως ηλικίας. Ο παράγοντας που παίζει ρόλο είναι ο τρόπος ζωής, το στρες και οι επιλογές που κάνουμε. Το δέρμα, όντας το πιο μεγάλο όργανο του σώματος, επηρεάζεται 100% από αυτές τις επιλογές που κάνουμε και σύμφωνα με αυτό o κόσμος πια επιλέγει καλύτερα τι του ταιριάζει.
 
Έμφαση στη θεραπεία
Η επιλογή προϊόντων ομορφιάς μέσα από ένα SPA ή ινστιτούτο αισθητικής είναι πολύ προσεγμένη. Σε έναν επαγγελματικό χώρο έχεις περισσότερο χρόνο με τον πελάτη και ξέρεις το δέρμα και τις ανάγκες του καλύτερα. Ξοδεύεις μέχρι και δύο ώρες θεραπείας μαζί του. Τι καλύτερο για να μπορέσεις να του δώσεις ακριβώς εκείνο που χρειάζεται σε θεραπείες και προϊόντα.                                                                                        Σε ένα κατάστημα καλλυντικών η αγορά είναι πιο γρήγορη και δεν έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις ή να μελετήσεις το δέρμα όσο θα ήθελες, άρα το βασικότερο για εμάς είναι η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού πάνω στα προϊόντα, τα συστατικά και τη χρήση τους για να είμαστε σίγουροι ότι ο πελάτης μας θα πάρει στο σπίτι κάτι που θα αγαπήσει και θα επιστρέψει να το αγοράσει ξανά.
 
Η σημασία του μάρκετινγκ
Τα social media παίζουν τεράστιο ρόλο στο να κεντρίσουν το ενδιαφέρον ενός πελάτη. Την ίδια ώρα, ισχύει, όπως πάντα, πως ό,τι ταιριάζει σε κάποιο δεν σημαίνει ότι ταιριάζει σε όλους. Πολλές εταιρείες ξοδεύουν τεράστια ποσά σε marketing campaigns και celebrity endorsement για να επικοινωνήσουν το προϊόν τους. Στη περίπτωση της δικής μας αγοράς, στον τομέα της επαγγελματικής ομορφιάς τα ποσά ξοδεύονται στη μελέτη, στα καλύτερα συστατικά, στα υπέροχα και μοναδικά εργαστήρια και σε κλινικές δοκιμές, μιας και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.
 
Το δυνατό μας κομμάτι
Χωρίς δεύτερη σκέψη, η εκπαίδευση είναι το ατού της εταιρείας μας. Επενδύουμε περισσότερο από κάθε άλλο στην εκπαίδευση του προσωπικού και των πελατών μας. Έχουμε πάθος και πειθαρχία σε αυτό. Μας αρέσει τόσο πολύ αυτό που κάνουμε και είμαστε συνέχεια στο ψάξιμο για εξέλιξη. Ταξιδεύουμε, ονειρευόμαστε και μελετούμε, όχι μόνο ότι είναι στη μόδα αλλά και το πώς μπορούμε να πάρουμε τους πελάτες μας ένα βήμα παραπέρα, να τους εμπνεύσουμε, να τους κάνουμε να οραματιστούν και να αγαπήσουν τα προϊόντα που επιλέγουν από εμάς.
 
Έμπνευση και επένδυση
Πρόσφατα επενδύσαμε σε μια μεγάλη ανακαίνιση στα γραφεία μας, που είναι η ναυαρχίδα μας, και έχουμε δημιουργήσει ίσως το πιο όμορφο showroom επαγγελματικών προϊόντων. Θέλαμε να δώσουμε έμπνευση στους πελάτες μας να πάνε κι αυτοί ένα βήμα πιο πάνω και τι καλύτερο από το να δίνεις το παράδειγμα; Έχουμε δημιουργήσει μια εμπειρία μέσα από την οποία ο πελάτης μας μπορεί να επιλέξει ποιο είναι το καλύτερο brand ή μηχάνημα για το SPA του και τους πελάτες του, να δοκιμάσει, να μυρίσει, να νιώσει.
 
Υπηρεσίες VIP
Ο εκπαιδευτικός μας χώρος μπορεί να φιλοξενήσει πλέον μέχρι και 20 άτομα, που ταυτόχρονα μπορούν να εκτελούν θεραπείες προσώπου και σώματος. Ακόμα, το VIP treatment room μας φιλοξενεί ανθρώπους για PR και SPA, που θέλουν να δοκιμάσουν τις θεραπείες μας, αλλά και δίνει την ευκαιρία στους υφιστάμενους πελάτες μας να δουν τι θα μπορούσαν να προσθέσουν στις υπηρεσίες τους και στον τρόπο που δουλεύουν, για να πάρουν την εμπειρία σε ένα επίπεδο μοναδικό. Πλέον ο καταναλωτής ψάχνει στιγμές ξεκούρασης και ευεξίας, είτε κάνει μια θεραπεία προσώπου, είτε μια θεραπεία σώματος, είτε ένα μηχάνημα. Πάνε οι καιροί που απλώς έμπαιναν οι πελάτες με δύο ή τρεις άλλους σε δωμάτια και ετύγχαναν μιας θεραπείας χωρίς τα στοιχεία ευεξίας και χαλάρωσης. Αυτές οι μικρές και απλές λεπτομέρειες πολυτέλειας κάνουν τη διαφορά.
 
Good to know
Η Relia έχει οριστεί για να κάνει τη συμβουλευτική spa και τη δημιουργία spa menu για το Kensho Psarou Hotel στη Μύκονο, το Casa Cook στα Χανιά & Rocabella Mykonos και από 28 συνεργάτες στην Ελλάδα, όλα ξενοδοχεία πέντε αστέρων, όπως κι όλα τα Myconian Collection Hotels, Domes Noruz, Domes of Elounda, Domes Miramare, Abaton Island, Eagles Palace και άλλα. Οι μάρκες που αντιπροσωπεύει η Relia διατίθενται επίσης στα spa menu  των μεγαλύτερων spa στην  Κύπρο, στο Retreat Spa, στο Aphrodite Hills Resort στην Πάφο, στο Columbia Resort στο Πισσούρι, στο Londa Hotel στη Λεμεσό, στο Coral Beach Hotel & Resort στην Πάφο, στο Sunrise Pearl & Jade στον Πρωταρά, καθώς και σε μερικά από τα καλύτερα day spas & medical spas του νησιού. H Relia είναι επίσης η εταιρεία επιλογής για το spa πέντε αστέρων του Plaza Hotel στην Αλβανία. Επισημαίνεται επίσης ότι δύο πελάτες της Relia, οι Domes Noruz και Domes of Elounda, έχουν κερδίσει φέτος τα μέγιστου κύρους Global Spa Awards για τα Best Resort Spa & Best Hotel Spa στην Ανατολική Ευρώπη, στα οποία η Relia είχε τον πλήρη έλεγχο για την κατάρτιση της ομάδας, τη δημιουργία spa menu και τη συμβουλευτική επί των καλλυντικών.
 
Facts & Figures
 
Τα brands

Elemis, Phytomer, Codage Modern Apothecary, Vie Collection Cosmeceuticals. Emma Hardie, Mii Make- Up, Dr. Jackson’s, Hampton Sun
Egyptian Magic, LCN, Luxio 
 
Καταστήματα: SPA, beauty salons, medical spas, gyms, hotels, Niche Beauty Stores
 
Διευθυντική ομάδα: managing director/co-founder: Ρένος Χαραλάμπους, director of education/co-founder: Ελένη Χαραλάμπους, senior executive officer: Αντρέας Χαραλάμπους, director of beauty brands & spa development: Ιωάννης Χαραλάμπους


Προσωπικό: 30 άτομα
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Ανδρέα Αβρααμίδη 45, 2024, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22454554
E-mail: info@relia.com.cy
Ιστοσελίδα: www.relia.com.cy
 
Έχουμε δημιουργήσει μια εμπειρία μέσα από την οποία ο πελάτης μας μπορεί να επιλέξει ποιο είναι το καλύτερο brand ή μηχάνημα για το SPA του και τους πελάτες του, να δοκιμάσει, να μυρίσει, να νιώσει
 
Η εκπαίδευση είναι το ατού της εταιρείας μας. Επενδύουμε περισσότερο από κάθε άλλο στον τομέα αυτό τόσο για το προσωπικό όσο και για τους πελάτες μας
 
 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών